januar 16, 2015

Oxford Universitet bandlyser grise

(Oxford University Press Bans Pigs to Avoid Offense to Muslims
The Oxford University Press rolled over to political correctness despite the world rallying around "Free Speech.")

Det har vakt opsigt i mange lande, at Oxford Universitets Presse (OUP), et af de største forlag i Europa bandlyser billeder og omtale af grise i børnebøger, ja endog af pølser! De yderst ømtålelige og prikne muslimer kunde få ondt.
Forlaget  lægger ikke skjul på, at deres lunkenhed  skyldes Mammon. Det gælder at få så stort en kundekreds som muligt. Deres mange engelske skolebøger sælges i mere end 150 lande.
Denne eftergivenhed over for islamiseringens fremtrængen kritiseres med god grund af både politikere og almenhed: "Vi må blive af med denne vanvittige politiske korrekthed", "De politisk-korrekte brigader synes at have overtaget kontrollen med skolerne."
OUP-forlagets forbud er "komplet idioti."
"Der tages hensyn til alverdens kulturer og religioner, men bare ikke til vor egen, og det falder åbenbart ikke forlaget ind, at denne kryben for "eliten" kunde være en fornærmelse mod os," lyder det.

Den euopeiske grisekrig begyndte omkring årtusindskiftet og desværre var det ikke bedre fat i Danmark som nu i Oxford. Bankerne skyndte sig at give efter for det mindste grynt og afskaffede den gode gamle sparegris. Andre dyr kom til i stedet for - i simpelt plast. Man skulde jo spare! På børneafdelingen på Sørlandts sygehus i det norske Kristiansand hang der på døren til afdeling 177 et dejligt billede af en tyk glad gris i fuld galop. Den kom hurtigt væk, da de fremmede ikke kunde tåle den. I Nordengland forbød en rektor, Barbara Harris, at børnene i forskolen læste bøger om grise, bl.a. eventyret om de "Tre små Grise 0g Ulven". Og i København sørgede Nationalmuseets direktør for, at et lille hefte om grisens historie blev afvist fra museumsbutikken på Frilandsmuseet.
Islamiseringen fortsætter overalt i EU-landene, eftersom det er et fastsat program fra EU.