januar 19, 2015

Ingen Fare!


Her kommer nogle interessante citater fra en række politikere, som er skyldige i vor nuværende situation:

"Indvandrerproblemet er i virkeligheden ikke noget der bør kaldes et problem. Hvad er 2.700 mennesker i forhold til hele den danske befolkning? Ingenting! Men der er nogen som tænker: 'Det har vi ikke råd til.' Men det har vi."
Anker Jørgensen (Socialdemokratiet), Ekstra Bladet 15/3 1985.
(Spydpigen: det var statsminister Anker Jørgensen, som i 1978 underskrev den arabiske-europæiske dialog, traktaten som åbnede for masseindvandring fra de muslimske lande og islamiseringen af Europas lande (uden forklaring til befolkningerne og uden folkeafstemning!).

"Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen."
Poul Schlüter, statsminister, Berlingske Tidende 4/8 1985

"Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim."
Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990

"Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den."
Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991. 
(Spydpigen: Nej, det klarede hun og hendes kommunistiske venner!)

"Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs."
Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

"Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os."
Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986
(Ligesom Mogens Vemmer misbrugte han andres børn bag om forældrenes ryg til sine politiske mål.