oktober 06, 2010

Islam nu i svensk Riksdag

Nu – efter valget – er en interessant ”nyhed” fra partiet Moderaterne nået frem til læserne af den kristlige avis ”Världen i dag”. Måske har avisen (og andre massemedier?) vidst besked tidligere, men har holdt mund for ikke at skræmme vælgerne væk fra Reinholdts "Allians" og give Sverigedemokraterne vind i sejlene?

På internettet er ”nyheden” derimod et år gammel – fra 27. november 2009, meddelt af ”Den sidste Viking” via John Wilthorn. Sidstnævnte forsøgte forgæves at få et fornuftigt svar fra partiet Moderaterne, men de slog det åbenbart hen som en politisk angrebskampagne. Deres rigsdagskandidat Abdirisak Waberi havde dementeret de ”mycket allvarliga anklagelser”.
(Nåh, og hvad så? En dementi fra en muhammedaner til ikke-muslimer har ingen som helst betydning, eftersom begrebet taquia tillader løgn over for alle ikke-muslimer. Sådan løgn behager Allah).

Moderaterne har nu ladet denne muselmand indvælge i rigsdagen, rimeligvis ved opfordringer i det muslimske miljø og moskeerne til at stemme på Moderaterne. Waberi er
ikke en hvilken som helst muslim, men en, som værdsætter islam over alt andet og viderebefordrer ”værdierne” til børnene i de islamiske skoler. Han er rektor for den muslimske friskole ”Römosseskolan” og formand både for Sveriges islamiske skoler og Sveriges Islamiske Forbund.

Dermed har Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt gjort sin stilling klarere. Ligesom Sveriges Måna accepterer han islamisering af landet og tror, at øget indvandring fra muslimske lande vil være en berigelse og lykke for landet. Og nylig lod han forstå, at han lukker øjnene for gadevold og værdsætter kommunistiske tiltag mod Sverigedemokraterne.


Her ovenfor kommer som næste indlæg den svenske artikel fra ”Världen i dag” om Waberi.