oktober 22, 2016

Pind truer SIAD og DMS

oktober 13, 2016

Pressemeddelelse: Justitsministeren truer SIAD og DMS med 2 års fængsel

Nu har justitsminister Søren Pind vist sit sande jeg i denne uge.
Først kom han med censurlove, som er forbudt ifølge Grundlovens §77 som siger:
“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

Det har med ét penneslag gjort regeringen ligeså ulovlig som samarbejdsregeringen under 2. verdenskrig. Det var denne betegnelse, der satte modstandsbevægelsen igang, da man nu måtte indse, at man ikke fik hjælp nogen steder fra.
Regeringen er fra nu af en samarbejdsregering for EU, som ønsker EU oversvømmet med migranter.

Det leder så til næste store fadæse fra justitsministerens side: Nu truer han SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark) med 2 års fængsel ifølge straffelovens §130, fordi SIAD vil forhindre ulovligheder ved grænsen.
Justitsministeren vil altså ophæve straffelovens §755 stk.2 med § 130 i straffeloven.
Vi tror ikke rigtig, at justitsministeren har tænkt sig grundigt om, men istedet for har lyttet til stemmerne fra EU og fra de mest danskfjendtlige partier i folketinget personificeret gennem landsforræderen Zenia Stampe og Alternativets leder Uffe Elbæk.

Men det gik for hurtigt for Pind, for hvis §130 opløser §755 stk.2, så vil det sige, at almindelige mennesker ikke længere må gribe ind overfor forbrydelser. De tre migranter som er ved at voldtage en pige, må ikke længere stoppes og foretages civil arrest på af danskere som vil følge §755 stk.2 og den gamle dame der får en kniv holdt for struben, for at hun skal udlevere sin opsparing, må også sejle sin egen sø, hvis almindelige borgere ikke må gribe ind. For politiet er jo ikke til stede, de er i fuld gang med på regeringens ordre, at sløse yderligere 40 millioner af danskernes skattekroner væk på en fuldstændig uduelig grænsekontrol.

Det beviste SIAD ved grænseaktionen, der har fået de radikale og liste Å til at gå til justitsministeren for at stoppe os.
Grænsen er hullet som en si, det beviste vi, men det er ikke kun os, der siger det. Der har været en journalist, der tidligere beviste det samme.
Det justitsministeren gør, er at skyde budbringeren, som et rent bestillingsarbejde fra samfundsfjendtlige kræfter.
SIAD er en modstandsbevægelse og har ikke tænkt sig at lade sig true af en underfrankeret justitsminister, så vi vil fortsætte vores fuldt lovlige kontrol sammen med DMS (Dansk Modstand og Selvforsvar), som deler vores holdning angående dette.

Jeg personligt er parat til at tage 2 års fængsel, hvis justitsministeren mener, at det er ulovligt at gribe ind overfor en pågående forbrydelse, som det er at krydse en ikke-bevogtet grænse om natten. Havde man rent mel i posen, ville man gå til de oplyste midlertidige grænsestationer og få en snak med politiet.
Set med SIADs øjne står vi nu i nøjagtig den samme situation som under 2. verdenskrig, – vi står med en dyb ulovlig regering.

Fakta: SIAD Stop Islamiseringen af Danmark er Danmarks mest aktive modstandsbevægelse mod islamiseringen af Danmark.
Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).
Anders Gravers
Stop Islamiseringen af Danmark
__._,_.___

Posted by: Henrik Krog <fredogfrihed@gmail.com>