oktober 13, 2016

ISLAMs PLAN for overtagelse af SPANIEN

Jihadisterne sigter på Spanien
"Jeres forfædre er årsagen til vore aktioner i dag"

Af Søren Kern, 12. oktober Gatestone

https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Gatestone+Spanien

https://sv.gatestoneinstitute.org/topics/21/spanien

I den forvirrede brochure fra IS læser man, at fra oprettelsen af den spanske inkvisition i 1476, "har Spanien gjort alt for at ødelægge Coranen". Den siger at Spanien har tortureret muselmænd og brændt dem levende. Derfor er Spanien efter IS`s mening en kriminel stat, som tilraner sig vor jord". Teksten opfordrer jihadisterne at "gennemsøge forfaldne områder og jernbanearealer for at begå attentater". Og opfordrer også sine proselytter om at "forgifte mad og vand" med insektgift.                      
"Vi vil dræbe enhver enfoldig vantro spanier, som vi finder på muhammedansk jord, og hvad enten vi er europæer eller ej, vil vi dræbe jer i jeres byer og landsbyer som planlagt."
Dette fra et kommunikè fra IS den 30. maj 2016.

Vi skal generobre al-Andalus med Allahs vilje. Åh, allerkæreste al-Andalus. Troede I, at vi havde glemt jer. Jeg sværger ved Allah, at vi aldrig har glemt jer. Hvilken muselmand vilde kunne glemme Cordoba, Toledo og Xativa?  Der er mange trofaste og ærlige muselmænd, som sværger, at de vender tilbage til al-Andalus. -
Dette er et afsnit fra en video fra IS den 31. januar 2016.

Spanien er vore forfædres jord og vi er klar til at tage det tilbage med Allahs kraft".
Dette er et afsnit fra en video fra IS den 7. januar 2016.

I en propagandavideo fra IS meddeleler en bevæbnet og maskeret islamist, at Spanien skal "få det dyret betalt", at have fordrevet muselmændene fra Al-Andalus for hundreder af år siden. I artiklens undertitel kan man på spansk læse: "Åh, kæreste Andalus, vi har aldrig glemt dig! Hvilken muselmand vilde kunne glemme Cordoba, Toledao og Xativa?"
De militante islamister er i gang med at forstærke en propagandakrig imod Spanien. Inden for de seneste måneder har IS og andre jihadistgrupper  produceret videos og dokumenter, som overtaler muselmændene at generobre Andalusien.

Al-Andalus er det navn, som araberne gav de territorier i Spanien, Portogal og Frankrig, som de muhammedanske erobrere besatte (også kendt som Maurene) fra år 711 til 1492. Mange muselmænd tror, at de islamiske domæner, som gik tabt under den kristne generobring i Spanien endnu hører til islams herredømme. De hævder, at den islamiske lov giver dem ret til at genoprette det muhamedanske herredømme.

Fortsæt læsning af artiklen