oktober 17, 2016

NEJ

"NEJ, NEJ en milion gange NEJ til forslaget om at ændre den italienske grundlov.
For EU er en folkemorder, som tager livet af Sydeuropas folkeslag, i samarbejde med USA og FN`s ligegyldighed.


EU er en sammenslutning af mordere, som vil myrde Sydeuropas befolkninger.
Jeg har allerede tidligere opfordret jer til at ignorere sagen og på afstemningsdagen den 4. december sige højt og klart til statsminister Renzi og til EU, at italienerne ikke er med på det og har forstået, at en ændring af forfatningen efter de regler, som dikteres af magthaverne i Europa betyder kollektivt selvmord, politisk,  socialt og økonomiskt uden mere at have nogen ret og national suverænitet, som blandt andet er gået næsten fuldkommen tabt med muligheden for at trykke den nationale mønt.

NEJ, NEJ, hundretusinde gange NEJ til ændring af forfatningen."

Her følger så en lang tekst med fakta og argumenter, som ikke er medtaget her. Og videre:

"Hvem har nytte af en forfatningsændring? Svaret er let: EU, men ikke kun dem. Glem ikke, at SOROS har sagt, at alle italienere skal stemme JA til forslagsændringen, og hvem er SOROS? Den største slyngel og overmiliardær, som giver sig ud for at være filantrop, men i virkeligheden  er den største usling i verden, som manipulerer ikke bare med kæmpekapitaler, men også med verdensbefolkninger for at underkaste dem "sin globalisering", og desværre er han ikke den eneste, men sammen med Obama, som går ind for forfatningsændringen og støtter statsminister Renzi, som hælder til ham, skønt han blandt alle amerikanske præsidenter har vist sig at være alle tiders dårligste krigsstøber."

Italienere, tænk på hvordan det er gået i Ukraine og i Ghaddafis Libien, fortsætter artiklen. Hvad vil Obama? Måske starte den 3. verdenskrig? Er det sådan han vil ordne verden? Sådan set den samme strategi som den islamistiske. Når man har ødelagt fjenden, når man frem til freden!

"Frisk hukommelsen op og læs de nedenstående tre artikler på Lisistrata:
1) Terrorisme: en historie lige så gammel som religion og politik.
2) Sean Penn takker Bush for at have "opfundet" ISIS: "Det er ham og Cheney, der har skabt det. Mange Tak!"
3) Brevvexlingen mellem Clinton og ISIS

Leve den sande italienske Forfatning !!!
Kære italienske venner, hvis I virkelig er italienere og hvis I endnu har bare en lille smule sund fornuft, så bliv ikke væk på valgdagen den 4. december, men giv jeres besyv med til et NEJ.
Sig NEJ til dem, der vil have os ud i elendighed eller værre endnu: dræbe os."


Adriana Bolchini, Lisistrata den 17.oktober 2016.