oktober 04, 2016

Blåt og gult


Indlægget om den svenske propaganda om multikultur og ligestilling fik reaktioner på grund  af den illuistration, som jeg ikke tog med:



"Gertrud  (jeg oversætter de første linjer i brevet)

Har du lagt mærke til, at man af politisk-korrekte grunde har passet på at give farveblyanterne med den gule og blå farve, altså de svenske farver, sure miner ved at forse dem med nedadbøjede mundvige, mens man har givet de andre farver/"etniciteterne" glade og håbefulde miner!

Hvorfor? Men det undrer mig egentlig ikke, for sådan listepropaganda som er rettet mod os svenskere findes i dag overalt; for en voksende mangfoldighed, til og med i farveblyantsæsken!! Desuden kan denne listepropaganda også tolkes som den negative indstilling, man har til alt svensk og at vi svenskere ikke er noget værd og skal væk fra jordens overflade!

Sverige är förlorat! Så är det bara och vi i opposition, vi som försöker försvara det som är vårt; våra familjer, våra städer vårt land och vår kultur, vi har inte mycket att sätta emot, eftersom vi inte ges tillgång till de enormt kraftfulla medieplattformar som våra motståndare ständigt har tillgång till - tidningar, radio och TV och också inom teater, film, reklam och annat offentligt informationsmaterial som skickas ut till våra brevlådor och även sådant sänds som reklam till våra datorer och mobiltelefoner.

Det går inte en dag, det förekommer inte ett inslag vare sig i tidningar, radio eller TV som har något med invandringen och mångkulturen att göra och då ska det alltid spelas på våra känslor för alla de som det är "synd om", eftersom man plockar ut enstaka händelser som man puffar för, som är "positiva" bevis på hur "bra mångkulturen fungerar", samtidigt som man avsiktligt förtrycker och mörkar, vinklar och förvanskar det som är så mycket värre och större som just har med mångkultur att göra, sådant som vi upplever som är synnerligen negativt för oss alla.

Ha det gott
Bosse Hofvander

- Og Gertruds svar:

Tak Bo for en god iagttagelse. Småt, men godt, som røber holdningen. Den var jeg ikke opmærksom på, selvom den jo er efter opskriften:

"Ved denne form for krig (Den anden form for krig. Advarslen fra Schweiz ca. 1972)    kan imidlertid et lille folk hævde sig overfor en stor modstander. Det er ikke tal og materiel, som er udslagsgivende, men årvågenhed og indre modstandskraft."

Bedste hilsener fra Gertrud