oktober 20, 2016

Pædofili delvist lovliggjort

Så enkelt, let og smidigt har Tyskland (eller om man vil: EU !) indført (lovliggjort) en af de mest usympatiske forbrydelser: misbrug af mindreårige pigebørn (pædofili).

I EU har man længe arbejdet på at få pædofili legaliseret. Åbenbart  af hensyn til muhammedanernes "kultur". Ayatolla Khomeni retfærdiggør pædofili i sin egen bog, "Tahrirolvasyleh", 4. bind, Darol Elm, Gom, Iran, 1990, som er oversat til engelsk: "A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However .... 


Med flygtningestrømmen importerer Tyskland ægteskab med mindreårige

af Søren Kern, Gatestone 19. oktober 2016

I Tyskland vil ægteskaberne med mindreårige vise sig at overgå den officielle statistik.
I maj har en appeldomstol i Bamberg godkendt æteskab mellem en syrisk pige på 15 år og hendes fætter på 21. Denne afgørelse har legaliserert ægteskaber mellem mindreårige pigebørn og voksne mænd i overensstemmelse med sharialoven.

"De religiøse og kulturelle retfærdiggørelser dækker over den kendsgerning at ældre mænd misbruger unge piger", siger Rainer Wendt, lederen af det tyske politivæsen.
"Det drejer sig ikke om spørgsmål om tolerance og åbent sindelag, men beskyttelse af småbørn og mindreårige. Vi har brug for en klar regel: minimumsalderen for at indgå ægteskab i fremtiden skal altid være fastsat af tysk lov", siger Winfred Bausback, justitsministeren i Bayern.

(...) I Tyskland bor der mange tusinder indvandrere og flygtninge fra Syrien, hvoraf mindst 664 gifte mindreårige. I dag har domstolene for mindreårige magt til at stadfæste de ægteskaber, der er indgået i udlandet af pigebørn på mindst 14 år
De tyske myndigheder diskuterer rammerne for en ny lov, som skulde bekæmpe ægteskaber med mindreårige efter at det er kommet frem, at der er ca. 1.500 gifte mindreårige blandt den halve million flygtninge, der er kommet til Tyskland i 2015 fra Afrika, Asien og Mellemøsten.
I forbindelse med et spørgsmål angående loven om fri information svarer det tyske indenrigsministerium, at man nylig har afsløret, at der lever 1.475 gifte mindreårige i Tyskland siden den 31. juli 2016 og blandt dem er 361 under 14 år.
Størstedelen af disse mindreårige er fra Syrien (664), Afghanistan (157) og Iraq (100). Næsten 80 %  (1.152) er pigebørn.
I Tyskland er ægteskaber med mindreårige talrigere end de officielle statistikker.

Læs gerne hele artiklen på Gatestone  

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/157dec0d721e81e8.  Oversat fra italiensk af Gertrud