november 04, 2008

Uendelige mængder af asylansøgere...?

Apropos indlægget i går: Nej til samarbejde

Nordiske ungdomspolitikere vil have miljøflygtninge til Danmark
På det netop afsluttede møde i Ungdommens Nordiske Råd (UNR, en ungdomsudgave af Nordisk Råd) har de nordiske Ungdomspartier vedtaget en resolution om at acceptere, at miljø (tørke, oversvømmelser, jordskælv, orkaner, m.m. ?) fremover skal være gyldig årsag til at kunne opnå asyl i de nordiske lande.

Mennesker, der flygter fra klimaforandringer, skal fremover anerkendes som flygtninge.

- Det er helt ude i hampen, mener Dansk Folkepartis Ungdom. Hvis dette bliver gjort til virkelighed, vil det betyde, at de nordiske lande ville blive oversvømmet af fattigdomsflygtninge. Vedtagelsen viser en helt abnorm virkelighedsfornægtelse. Man er så optaget af at være ”gode”, at man slet ikke kan se, at man på denne måde ødelægger de reelle Genêve-flygtninges mulighed for at kunne skabe sig en ny tilværelse i et andet land. De nordiske lande vil aldrig kunne håndtere sådanne mængder af klimamæssige asylsøgere, siger
Anders Vistisen, der var delegeret for DFU ved det nordiske møde i Helsinki.

- Idéen er helt vanvittig, da FNs klimapanel netop understreger, at alle mennesker i verden i mere eller mindre grad vil blive påvirket af klimaforandringerne. Alle vil dermed have krav på asyl i Danmark. Det er hovedløst, siger Anders Vistisen.

Formanden for Dansk Folkepartis Ungdom, Allen Steen Hansen, ser med bekymring på udviklingen i Norden:

- I DFU har vi længe med bekymring set på den naive, uvidende og ligegyldige holdning til indvandringsspørgsmålet, som præger Norden i almindelighed og Sverige i særdeleshed, siger Allen Steen Hansen og fortsætter:


- Nogle vil måske mene, at det er lidt ligegyldigt, hvad UNR vedtager. De har jo ingen direkte magt eller indflydelse. Alle nordiske ungdomspartier har plads i rådet, men vi har her fået et skræmmende klart indblik af, hvad morgendagens politiske ledere i Norden har af intentioner på udlændingeområdet, siger Allan Steen Hansen.

Kilde: pressemeddelelse fra DFU 29.10.08