november 22, 2008

Lemminger

Sveriges Rigsdag har selvbestaltet (uden folkeafstemning) sagt ja til Lissabontraktaten, hvilket indebærer, at EU får en ”præsident” og en ”udenrigsminister”, men til forskel fra USA og vor hidtidige grundlov får folket ikke lov at vælge, hvem det skal være. Det ordner politikerne selv.Ingen land må sætte sig på tværs. Det irske NEJ var rimeligvis det sidste NEJ man fik at høre fra Europas befolkninger.EU ønsker også en hær, som kan.…. Hvad kan den?

Den tidligere sovjetiske Gulagfange, Vladimir Bukovsky, forsøger at advare Europas befolkninger om, at EU er på vej til at blive en politistat efter sovjetisk mønster. Europol svarer til KGB, Europaparlamentet modsvarer det Højeste Sovjet, EU-Kommissionen modsvarer Politburauet:

”Kommissionen har nu 25 medlemmer, mens Politburauen gerne havde 13 eller 15.Bortset fra det er de præcis ens, ikke pligtige at aflægge redegørelse for noget, ikke direkte valgt af nogen som helst. Når man kikker på al den bizarre aktivitet i Europaunionen med dets 80.000 sider forskrifter, ligner det Gosplan. Vi plejede at have en organisation som planlagde alt i økonomien, til den sidste møtrik og skrue, fem år i forvejen. Nøjagtig det samme sker i EU. Når man ser på EU´s korruption er det eksakt samme slags korruption som i Sovjet. Den går fra toppen til bunden snarere end fra bunden til toppen.”

Det ville have været nok om 59 rigsdagsmedlemmer i Sverige havde stemt imod for at udskyde beslutningen. Men partipisken hvinede, socialdemokraternes ledelse ville stemme ja.
Og ligeledes de fleste fra de borgerlige partier, bortset fra en håndfuld, som modsat kommunistpartiet ikke brød sig om, at Sverige overgiver magten til Bryssel. For venstrefløjen syntes det største problem at være at bevare ”den svenske model”.

Sveriges Rigsdags selvmordslignende opførsel minder om lemmingers adfærd: