maj 07, 2013

Tysklands tyrkere - en tidsindstillet bombe

"Tyrkerne i Tyskland er en tidsindstillet bombe. Det gælder flertallet”, siger den amerikanske professor, Peter Cohen, ud fra sin nye undersøgelse i Tyskland - ved sit besøg på Münchens universitet.

Der bor 3 millioner tyrkere i Tyskland, hvoraf 2,5 millioner har tysk statsborgerskab. Flertallet af dem er konservative muslimer som altså går ind for shariasystemet.
Er de integreret? Ikke rigtigt.
De fleste taler gebrokkent tysk, især de ældre. 
De vil ikke integreres i det tyske samfund,” siger Hartmut (påtaget navn af frygt for voldelige tyrkere). De hader endog at blive kaldt indvandrere. De føler sig tyrkiske. De er tilfældigvis i Tyskland ligesom den ældre generation i 60’erne der arbejdede i bil- og kulindustrien. Nu føler selv de unge sig meget tyrkiske i Tyskland, tilføjer Hartmut som er socialvidenskabsforsker (se Spydpigens kommentar nederst!) ved et tysk universitet.

Professor Cohen er enig med ham. “I USA bliver indvandrere normalt integreret i samfundet, senest i anden generation. Min forskning viser, at de fleste tyrkere insisterer på tyrkisk identitet og kulturarv. De føler sig hjemme i tyrkisk kultur.”


Meget få tyrkere i Tyskland har et almindeligt arbejde; cirka 20%. De øvrige 80% lever af den såkaldt Hartz IV (velfærdsydelser). 70% af deres børn har ingen uddannelse; de forlod skolen, før de fik afsluttet deres grunduddannelse.

De kan efter sigende ikke få arbejde, men det er ikke sandt. Der er arbejde. Men de foretrækker at leve et nemt liv på sociale velfærdsydelser. Hvorfor arbejde? Det tyske socialsystem hverken opmuntrer dem eller tvinger dem til at arbejde.” siger Hartmut og fortsætter: “Nogle af dem. som lever ydelser fra staten, har tit et sort deltidsarbejde.
Enhver voksen borger med tysk nationalitet, der er uden beskæftigelse og ikke kan finde et passende job, har ret til månedligt 482 Euro. Desuden får forældre for hvert barn under 18, 200 Euro, plus alle månedlige udgifter i form af husleje, opvarmning, el, sundhedsforsikring og offentlig transport betalt”

Det er forbløffende, at nogle tyrkere, der lever velfærdsydelser, har råd til at købe hus eller lejlighed og køre i luksusbiler som Mercedes eller BMW.” siger Klaus, en husvært, som har lejere som bevis.Kamal 46, og hans hustru Shadia, 42, har ti børn under 18 og lever af Hartz IV. De har en månedlig indkomst netto på cirka 3000 euros. Desuden bliver deres husleje, sundhed, transport, opvarmning betalt af staten.
Kamal har aldrig arbejdet eller haft almindelige arbejde, aldrig afsluttet skole, og aldrig lært et fag. Han hævder nu, han er “syg.” Klaus, husværten siger: “Den mand fejler intet. Han har indrømmet, at han lyver sig syg, og har fortalt ‘Hvorfor skulle jeg arbejde når jeg lever fint uden’”
Kamal er forpligtet til regelmæssigt at melde sig som arbejdsløs hos ”Bundes Agentur für Arbeit” i sin hjemby. Det gør han, når han inviteres til en jobsamtale og påstår han er “syg” med “frygtelige smerter i ryggen og leddene”.
Mange er vrede over Kamal og hans type. “Det er os, skatteyderne der skal finansiere svindlere som Kamal.”
Kamals nabo, Dieter, arbejder for et pakkebureau. For 8 timers arbejde dagligt får han knap 800 Euros om måneden. Af sin løn skal han betale huslejen og alle andre udgifter. Tilbage er cirka 400 euros.

Børn er en lukrativ forretning i Tyskland. Stort set behøver tyrkere med tysk statsborgskab blare at vise personligt identitetskort ved rejse til Tyrkiet. Således rejser tyske tyrkere, især kvinder, til Tyrkiet og kommer tilbage med et “leaset” barn, som de har ”lejet” af slægtninge. De hævder ved den tyske grænse, at det er deres barn, der netop er født i Tyrkiet.
Khaled, en tyrk, fortalte, at man kan få en “falsk fødselsattest” i Tyrkiet for 10 dollars.
I Tyskland bliver den “nye” baby registreret på Rådhuset og “moderen til babyen” begynder at modtage 200 Euros om måneden.

At leve på velfærdsydelsessystemet er blevet en del af kulturen i det tyrkiske samfund i Tyskland.

En tysk skolelærer fortalte, at da hun spurgte sine elever, hvad de vilde være, svarede flertallet, “HartzIV Modtagere”. Da hun spurgte en pige “Hvorfor det?” svarede hun: “Mine forældre lever af Hartz IV og har det fint. De sover længe og har altid penge.
Privat klager tyske politibetjente og kvinder over “tyske” tyrkere. Helmut i Berlin fortalte: “De fleste bilulykker skyldes tyrkere eller østeuropæere. De er hensynsløse og respekterer ikke trafikreglerne” og - henvendt til sin kollega – tilføjede han: “Men hvem tør sige det offentligt?”
De tyske medier og politikere taler konstant om “integration,” men de kræver aldrig, at det tyrkiske samfund overholder loven som andre borgere.
Jeg bor i et område med 50 km hastighedsgrænse. Men hvem overtræder det? Mest tyrkere.” sagde Jürgen, og hans ven Michael udbrød “Men hvem tør sige det? Så bliver du anklager for at være en gammel nazist. Det er vanvittigt! NPD er et naziparti, men de er ikke så voldelige som visse tyrkere, især salafisterne. Under en demonstration for nogle måneder siden, dolkede en salfist to politibetjente.”   

Ulrich, er enig. “Jeg kører bil hver dag. Tyrkerne er ligeglade med forkørselsretten. Hensynsløse og rå. Min kone er lærer i en børnehaveklasse. Hun siger, de fleste elever, der forstyrrer klassen, er af tyrkisk herkomst, og deres forældre er aldrig med til forældresamtaler.”
Når tyrkere bliver slået ihjel eller brændt inde, peger det tyrkiske samfund straks på NPD og lignende organisationer.”
For et par år siden blev 8 tyrkere, ejere af en restaurant, dræbt. Straks og uden bevis anklagede det tyrkiske samfund NPD for at have udført disse drab. Trods omfattende efterforskning har politiet ikke kunnet finde gerningsmændene. Nogle hævder, at drabene blev udført af tyrkisk mafia.
Her fornylig blev en tyrkisk kvinde og hendes syv børn dræbt ved en natlig brand. Igen anklagede den tyrkiske ambassadør i Berlin og de tyrkiske medier NPD for helt bevidst at have sat ild på..
Eksperter anslår imidlertid at branden sandsynligvis skyldtes fejl ved kvindens brændeovn,

De tyske medier og politikere gør alt, hvad de kan, for at undgå at sætte de rigtige navne på problemerne. De frygter at det vil kunne skabe to uforsonlige fronter:
Tyskerne på den ene siden og tyrkerne på den anden. Der er mere end 3 millioner tyrkere i Tyskland, de fleste muslimer, og mange af dem sympatiserer med islamiske terrorister,” siger Cohen.
For to uger siden blev en Salafist-celle afsløret. Disse muslimske ekstremister planlagde at dræbe lederen af ”Pro Neu Rhein Westphalen”. Fire mænd blev arresteret. Da deres lejligheder blev undersøgt fandt man våben og granater.  

Medierne rapporterede: “Fire mænd arresteret, en var albaner, de tre andre tyskere.” - Men de var - tyrkere.

De tyske medier citerer konstant politikere, der kræver NPD forbudt.. De har opfordret Forbunds Forfatnings Domstolen til at forbyde NPD. Nogle politikere og juraeksperter mener dog, at et forbud er forfatningsstridigt. Alt dette,” mener Hartmut, “har til hensigt af fjerne opmærksomheden fra den ægte fjende af det tyske samfund, nemlig tyrkerne og ikke NPD.
Der bygges tyrkiske ghettoer overalt i Tyskland. De fleste tyrkere er samlet i visse kvarterer. Ingen tyskere tør bo der.”

Disintegration er det rigtige ord for tyrkerne i Tyskland, ikke ‘integration,” mener Hartmut.Den tyrkiske drøm om et Osmannisk Imperium er ikke død,” siger Jalal, en kurdisk freelance journalist. “Det tyrkiske etablissement mener at tyrkerne i Tyskland udgør en vigtig spydspids i genoprettelse af det Osmanniske Imperium. Hvad de ikke opnåede med magt i det 15. århundrede kan blive virkelighed i det 21. århundrede i Tyskland, Europas hjerte. Væksten i den tyske befolkning er nærmest nul, helt anderledes med tyrkerne, der har en årlig fødselsrate på 5%. Derfor formoder demografer, at i 2050 vil flertallet af ”tyskerne” være af tyrkisk oprindelse.”

Det tyrkiske samfund i Tyskland er den mest værdifulde menneskelig ressource i den tyrkiske virkelighed.”


Ved hvert eneste besøg i Tyskland opfordrer den tyrkiske statsminister Recep Tayyip Erdoğan, sine landsmænd til at holde fast ved deres tyrkiske identitet, sprog og kultur. I følge Cohens nye undersøgelse mener mange mennesker i Tyskland, at dette er en direkte opfordring til tyrkere i Tyskland at ikke integrere sig i det tyske samfund.
Tysklands tyrkiske samfund svarer positivt på denne appel. “Faktisk lever de tyske tyrkere geografisk i Tyskland, men kulturelt i Tyrkiet. Nogle tyrkere er endog overbeviste om, at deres kultur er den tyske overlegen,” kommenterer Cohen.

Tyrkernes manglende integration giver anledning til bekymriung. Man kan ignorere deres snak om Osmannerriget, men i det lange løb giver dette sludder brændstof til en tidsindstillet bombe, som mange forventer, - blot ikke de tyske politikere og deres medier. 
Kilde: Oprindeligt artikel aDR. SAMI ALRABAAoffentliggjort på bloggen Synopsis 5.5.2013, men her NB stærkt forkortet og tydeliggjort. 
Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and an Arab-Muslim culture specialist. He has taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University. He also writes for the Jerusalem Post and is the author of the book: “Veiled Atrocities”, published by Prometheus, New York 2010 .

Read more
http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/turks-in-germany-are-a-time-bomb?f=must_reads#ixzz2ScsOzp6J
Under Creative Commons License: 
Attribution


Spydepigens kommentar til ovenstående:

Artiklen indeholder ikke noget, vi her i Danmark ikke ved nu


i forvejen. Inden for de humanistiske fakulteter på Europas universiteter har man kastet sig over, hvad man kalder socialvidenskabelig forskning. Set med mine øjne har det intet med videnskab at gøre. Det drejer sig i al enkelthed om rundspørge i den almene befolkning, ligesom journalister plejer at gøre. Om de adspurgte ved noget eller ikke, får stå hen. Om de udtaler sig på baggrund af egne politiske opfattelser eller lignende eensidige ideologier oplyses ikke. Om de opfatter ting korrekt vides ikke...