maj 06, 2013

ADVARSEL mod meget modbydelig tegning

Spydpigen advarer mod at studere billedet nedenfor!


Professor Bill Warner har på den tyske blog “Politically Incorrect” henvist til en video af ham med titlen  “Islam - 1400-års angst” og pointerer med god ret, hvor vigtigt det er ikke at lukke øjnene for verdenshistorien, og diagnostiserer mellemøstens kulturfortrængelse eller hukommelsestab af alt, hvad der angår muslimske overgreb gennen århundreder.
Læserne af Polititcally Incorrect (og andre gode blogge) er for længe siden blevet klar over, at fortrængningen af årsagerne til og baggrunden for de dagsaktuelle hændelser gladeligt fortsætter.

Kilde: den tyske Politically Incorrect 16.9.2012

Spydpigens kommentar:
Ovenstående rædselsfulde billede viser diverse torturmetoder på 1600-tallet (?), som islam
stadig praktiserer med deres sharia. Det er ikke rart at se på tegningen, men endnu værre at LEVE under sådanne forhold som tålte dhimmier i et islamisk styret land. Hvis du, kære læser, kan overvinde modbydeligheden, kan du forrest t.h. se, hvordan man ødelægger en mands fødder ved slag på fodsålerne. Bag ved er der to tynde tårne, tilsyneladende bygget rundt om en menneskekrop (?), hvis hoved ses foroven. Det ene hoved har åbenbart en dampende pibe i munden, og får yderligere rakt en pibe.
Forrest t.v. ser det ud som om en mand, der ligger på maven så lang han er, får hamret en
stang op gennem enden og op langs rygraden. Det ligner den uhyggelige medfart, som man har beskrevet, at svenskerne brugte mod skånske fanger i svenskekrigene. Spiddet på denne måde blev de sat op ved vejene til skræk og advarsel og hang der til de døde; rimeligvis er det vel det, man ser bagved, hvor to mænd sidder på hver sin stang.