maj 15, 2013

Taxikørsel i Malmø

Radio Malmøhus fortæller i dag om den israelske journalistgruppe som knapt nåede til Malmø, før de truedes på livet af en shariabande....
Tre israelske journalister, som besøgte Malmø i forbindelse med Eurovision Song Contest truedes i forrige uge. En gruppe yngre mænd vilde vide, hvor israelerne boede, så at stedet kunde bombes.
**
Den israelske delegation er ikke urolig, men tvært imod meget tilfreds med sikkerhedsarbejdet.
- Vi stoler på vort egne sikkerhedsfolk og politiet. Jeg var i Baku sidste år, som ligger i et muslimsk land, som har en åben grænse mod Iran. Efter at have været med der, er Malmø ingenting...
Hvor er det smigrende for Mlmø at blive sammenlignet med et totalitært u-land.
**
 I går havnede seks israeler i en Taxi Skåne efter den israelske delegationsfest. Den arabiske chauffør blev rasende, da han forstod, hvad det var for passagerere. Han overøste dem med ukvemsord på arabisk som “jødedjævle”.
- Det tog ikke lang tid, før han begyndrte at kalde mig for dit og dat, og bagefter gik han over til jødefjendtlige kommentarer. Han kaldte os for jødedjævle og mig for jødehore. (....)

- Jeg har hørt ting tidligere og er vant til en hel del kommentarer, men det her var udover det sædvanlige.. Især når han ringede til sine venner og fortalte, hvor han kørte os hen, og at han havde jødedjævle i bilen.
**
Hvem var det, der fandt på på den brilliante idè at henlægge Eurovision Contest til den mest islamistiske og anti-semitiske by i Nordeuropa...?
**
En politichef kommenterede beslutningen med “Bare de ikke skyder nogen under konkurrencen....”
**
Malmø Kommune bidrager til den hadske stemning ved at kulturnævnets kommunistiske talsmand leder en mobb-demonstration imod Israel på torsdag. Den rød-brune majoritet ser ikke noget problem ved det....
***

Kilde: fra bloggen "Jihad i Malmø" 15.5.2013