maj 17, 2013

Skal man risikere livet for en lille en til silden?Der er dem, der mener, at man i den standende krig imod islamisering alene skal skrive om Danmark, danskere, dansk kultur og levevis og angrebene på denne danske kultur. Og ikke interessere os for kristenforfølgelse med mord og kirkeafbrændinger, voldtægter, sexmisbrug af børn etc. i fremmede lande. Men det er vi sandelig nødt til at interessere os for, for det er jo i de fremmede lande, at vi så tydeligt ser, hvad der venter os fremover fra de mennesker, der hører hjemme der. Det er naivt at ligge på den lade side og ikke være forberedt på noget som helst.

Med lyddæmpede våben blev 12 personer skudt og dræbt tirsdag 14.maj i butikker med alkoholudsalg i Bagdad 
En bevæbnet gruppe har skudt 12 personer ved alkoholbutikker.
Med lyddæmpede våben blev 12 personer skudt og dræbt tirsdag i butikker med alkoholudsalg i Bagdad, beretter både sikkerhedskilder og militære kilder.
Pistolmændene, som ankom i fire køretøjer, forhindrede politifolk ved et tjekpoint i at blande sig. Episoden fandt sted i Zayouna-området i det vestlige Bagdad.
De 12 personer blev skudt og dræbt i flere forskellige alkoholbutikker, der ligger ved siden af hinanden og tæt ved kontrolposten.

Da alkohol af de fleste muslimer regnes som forbudt at indtage, er alkoholbutikker et attraktivt mål for fundamentalistiske grupper.
Ekspedienterne i alkoholudsalgsstederne er ofte religiøse minoriteter, hvilket gør disse butikker endnu mere attraktive som mål.
Selvom volden i Irak generelt er faldet siden den værste periode i 2006 og 2007, så har den seneste tid været temmelig blodig i landet.
I hver af årets første fire måneder er der dræbt rundt regnet 200 mennesker.


Ritzau 14.5.2013