maj 27, 2013

Politisk-korrekt ordre fra højere sted: Se den anden vej....!

Ordre til det svenske politi: Nultolerance mod etniske svenske folkeforsamlinger – men se den anden vej, når indvandrere går besærkergang!

Surrealistiskt
Allerede i begyndelsen af sidste uges indvandreropløb gik det svenske politi ud med den betryggende besked, at deres hovedstrategi var at ”gøre så lidt som muligt” og ”afvente” i stedet for at gribe personer fra disse grupper, som begår forbrydelser lige for øjnene af dem, eller som til og med selv angriber politiet fysisk. Nogen kan jo trods alt blive stødt. Som om dette ikke var nok, kommer der nu oplysninger frem om, at politiet derimod har strenge ordre om at ”gribe ind” mod etniske svenskere, som er trætte af politiets kapitulation og dermed i fortvivlelse selv forsøger at beskytte sin ejendom og sine bydele med livet som indsats. I følge oplysninger til netavisen ”Fria Tider” fra sådan en svensker har politiet i et  lignende tiltag tydeligt påtalt, at man øjeblikkeligt vil gribe ind mod dem igen, hvis ”man ser dem i grupper på flere end fem personer”, uanset om disse hverken gør, siger eller bærer på noget som kommer i nærheden af lovbrud.

Til forskel fra politiets pølsegrilleri med indvandrerbøllerne findes der yderligere oplysninger om, at politiet anvender uprovoceret vold med tåregas og knippelslag mod de opgivende (modløse) svenskere, som på denne måde forsøger at gøre det job, som politiet selv har fået forbud imod fra højeste sted. Det er dog uklart, om denne indskrækning af mødefriheden for etniske svenskere på landets gader også gælder venstreextremister, eller bare alle andre svenskere. Sandsynligvis det sidste, eftersom man ellers fra politiets side igen risikerer at krænke den gale slags personer, med alt hvad dette indebærer med hensyn til karriere, økonomi og personlig helse i dagens Sverige.
Dette eftersom det svenske sikkerhedspoliti, SÄPO, nu nærer mistanke om, at venstreextremisterne aktivt hjælper indvandrerbøllerne med opløbene.
Hvordan det nu end er, er signalerne ret glasklare med hensyn til, hvem der i dagens Sverige skal kende sin plads som bagbundne terroriserede ofre, og hvem der har frikort til at begå forbrydelser både overfor og imod politiet selv.
Vi har sagt det før, men det bør siges igen – kære, vær rar at vække os rigtigt!


Kilde: den svenske blog ”Avpixlat” via Snaphanen:
(Oversat af Spydpigen)