maj 18, 2013

Kommer Abdul med Helligånden?


Hellig Kors Kirken på Nørrebro har inviteret imamen Abdul Wahid Pedersen til at tale på en højhellig pinsedag, hvilket ikke kan være andet end en grov provokation både imod Nørrebros kristne og landets troende som helhed.

Kirken er dog allerede tidligere blevt skæmmet og skændet af kirkens sognepræst - så groft, at man må have sin tvivl om hvorvidt pinsens helligånd overhovedet viser sig dèr. Den har snarere fraskrevet sig kirken og dens hyklere for længe siden, da kirken synes at have forskrevet sig til Fanden selv.

Galskaben begyndte med kapellan Erik Bock, der i første omgang rullede sig ud på Christiania, hvor han i "Multimediahuset" indrettede et udflippet kirkerum, "Den kosmiske Kirke" pyntet med flitterstads. Bock faldt godt ind i det udflippede 70'er-miljø derude og trivedes specielt med Solvognsgøglerne og  "Børnemagt". Børnemagt beskæftigede sig bl.a. med (- med eller uden hash -) at lokke børn væk fra hjem og skolegang for at blive indlogeret under usle og snuskede forhold i Multimediahuset under opsigt af en tidligere straffet narkohandler under Københavns såkaldte "Børneværn" (direktør Ernst H. Larsen!)

Bock så børnene som en politisk mulighed for at komme ind i Københavns bystyre og opstillede på en "Børnemagtsliste" 1974 og en "Børneliste" 1978, uden resultat. Sammen med Solvognen arrangerede Bock flere happenings for Børnemagt, bl.a. overnatning i Hellig Korskirken. En dag midt i skoletiden brød Bock og de udflippede unger ind i nærmeste kommuneskole, men eleverne slog dem på flugt og jog med skrig og skrål efter dem ned gennem gaden til Folkes hus i Stengade, hvor Bock og børn gemte sig.


Bock arrangerede også Christiania- og narkodebatmøder i Hellig Korskirken. I 1978 optrådt Erik Bock og hans søster Annelise Bock ude på Christiania i "Fredens Ark" i varietèen "Christianitter uden trusser", hvor hun mellem sine lår knuste nogle tulipaner, mens hun trampede på et hjerte (fra et slagtet dyr) på et udbredt Dannebrog. Hun deltog også i det politiske julespil i Hellig Korskirken 1973. I forbindelse med Christianiaudstillingen på Charlottenborg (!) 1976 optrådte hun som dronning Margrethe i en sjofel striptease med kulturstøtte fra kulturminister Niels Matthiasen, og viste sin bagdel frem i socialdemokratiets avis, Atuelt, den 16. april 1976 som en særlig fødselsdagshilsen til dronningen!!! (tilfældigvis samme år, som dronningen måtte undvære en mikrofon til sin takketale til de fødselsdagsfremmødte på Amalienborg, da teknikkerne ikke kunde finde ud af ledningerne!!!

(Måske skulde man ikke nævne følgende landsbysnak: Bocks kæreste fik en søn, og hyldedes i et eller andet blad ("Alt for Damerne" (?)) for selvstændighed og frisind: ikke at vilde giftes!!!  Det fik hun en pris for, men den var falsk, for sagen var den, at Bocks kæreste var proforma gift med en udlænding for at få denne loset ind i DanmarK og kunne så ikke gifte sig med Bock på det tidspunkt. Men det var jo nok været ren snak, og kan kun verificeres i kirkebogen, og den har man jo ikke uden videre adgang til).

Hellig Korskirkens Sognepræst kunne ikke holde kapellan Bock ud, og en tid var han fritaget for tjeneste - med fuld løn! Det var ikke rigtigt holdbart, så kirkeministeren truede Bock med afsked, men hans kollega, fængselspræsten Gitte Berg bakkede ham op.

Da præsten gik af, fandt man ikke Bock lempelig til at eftertræde ham og dermed være ansvarlig for korrekt kirkebogsføring over levende og døde, men - da regeringen nu var blevet borgerlig og vilde spare og ikke have to præster ved kirken, så endte det alligevel med at Bock opnåede sognepræststillingen.

----------


Nu skal den fredselskende imam Abdul Wahid Petersen (der går ind for stening af kvinder) tale ved et gudstjenestearrangement på en højhellig pinsedag, Narkosælgere og islam-fans kan man ikke stole på.
Pinsefesten er arrangeret af sognepræst Louise Britze Kijne, der på denne måde provokerer kristne! Mens hendes overordnede med ordmanipulering og fejge og hykleriske udsagn giver deres tilsagn.


Petersen passer godt ind i kirkens miljø. Han har tidligere været narkohandler og fik nogle år i fængsel for narkosmugleri. Ligesom han som "Dødens Købmand" har kunnet overtale naive unge til at indtage narkotika, forventes han nu at kunde overtale naive danskere til at hoppe på limpinden og tro på hans fredssnak fra verdens mest brutale og bestialske religion, som ude i verden er godt i gang med
blodige masakre på kristne og afbrænding af deres kirker. Der synes snarere at være tale om den evige fred, hvor helligåndens due ser på graven fra mindestenens  top.

En af islams vigtigste værdier er "taquia", den af Allah accepterede og almen brugte løgn. Husk det
når I ser Wahid. Hans virke pinsedag pro islam, kan udmærket lignes med hans virke som narkosælger.