april 15, 2014

Udueligheden selv

Det er en hel fantastisk og vidunderlig artikel, Information har bragt den 8. april. Tilståelsen om PET's totale uduelighed. Den tidligere chef i PET, Hans Jørgen Bonnichsen, hvis meninger man gang på gang er blevet præsenteret for, og som foran TV-apparatet i hjemmene eller over køkkenbordet er blevet kommenteret med hovedrysten og tvivl for ikke at sige injurierende ord som "idiot" eller "skvadderhoved". De venstrevredne og radikale journalister elskede ham tilsyneladende og brugte ham ivrigt.

Hans naivitet og bortforklaringer nød ingen større respekt ude i den del af befolkningen, der søgte sig information på internet og andre steder. Bonnichsens forbløffende naivitet kommer her frem igen i al tydelighed. Han er fortsat så blåøjet at han tror, at vi godtager hans letkøbte "undskyldninger". Det duer jo ikke at sige, at "vi ikke vidste" etc. etc.  For det var jo netop HANS JOB i PET at være vågen og finde ud af tingene. Men han fandt ikke ud af. Han læste sig ikke engang til, hvad islam er for en størrelse, hvad muslimer bør gøre og ikke gøre, deres levevis og moral. Bonnichsen kunde - som andre - have sat sig grundigt ind i den form for islamisk dobbeltspil, som bruger begrebet "taquia" og er ganske almindeligt for alle troende muslimer, imamer eller ej, for på den måde at glæde ALLAH.

Bonnichsen har nu selv vedgået, at han var og er overnaiv og aldrig nogensinde burde have været ansat i PET. Moralsk set burde han tilbagebetale sin løn eller give afkald på sin pension! For at rette op på, at han lig en forræder har forbrudt sig imod befolkningen.


Kilde: