april 10, 2014

Easy Meat

Svensk TV viste i går aftes sent (10.april) en dokumentar fra Indien. Den var ikke opløftende at se på for den handlede om, hvordan piger på 9-10-12 år blev solgt eller kidnappet for at ende på bordeller, hvor de var meget efterspurgte og gav bordelbanden et kæmpeoveskud. De blev fyldt med piller, som gjorde, at de hurtigere udvikledes kønsmæssigt og fik bryster, men også forskellige ubehag.

Det var ikke opløftende at se og fornemme, at mange indiske mænd viste sig i høj grad ligeglade og måske i virkeligheden var direkte positive til sådan handel og vandel med pigebørn. Det er ikke længe siden, at vi hørte om en voldsom voldtægtsskandale i Indien, hvor man højlydt krævede dødsstraf..

De bedrøvelige forhold i Indien skyldes givetvis ikke mindst islam. Vi mærker jo tilmed nu i EU, hvordan pædofili langsom søger at snige sig ind i vor tankeverden med krav om almen accept.

Er der nogen, der orker at læse nedenstående bog om emnet, så findes den til fri information på internettet. Er dette fremtiden for vore børnebørn og oldebørn?


Easy Meat”
Multiculturalism, Islam and Child Sex Slavery
by Peter McLoughlin

c Peter McLoughlin 2014

http://lawandfreedomfoundation.org/wp-content/uploads/2014/03/Easy-Meat-Multiculturalism-Islam-and-Child-Sex-Slavery-05-03-2014.pdf


The PDF (Postscript Document Format) version of this document may be freely distributed.
Printed copies of this document may only be distributed by Law And Freedom Foundation