april 14, 2014

MoskèskolerneKære islamforkæmpere i Haderslev:Ole Bang Jensen , Finn Lykkeskov , Bo Morthorst Rasmussen, Benny Bonde , Allan Emiliussen , "Jens Chr. Gjesing" , Hans Peter Geil , Svend Brandt , Kim Eriksen , Karl Erik Olesen , Henrik Rønnow , Karl Gunnar Gregersen , Claus Larsen , Uwe Jessen , John Freytag Hansen , Kjeld Thrane , Camilla Eva Jørgensen, Marianne Christiansen , Rune Højer , Maria Damgaard, Per Hauritz , Signe Knappe , Jesper Andreasen , Preben Holmberg , Keld Valentin , Bent Kloster , Lene Hedegaard , Børge Koch , Lone Ravn , Thies Mathiasen , Peter Kofod Poulsen, Søren Rishøj Jacobsen , Holger Mikkelsen 
Lidt nyt igen om moskeer og deres anvendelse.
I bør forøvrigt betænke, at en moske i Haderslev ikke kun er et Haderslev-anliggende. Ikke engang kun et anliggende for Haderslev Stift, men for hele Danmark.
Vi kan udvide området til hele Europa, ja sågar hele kloden, idet der ikke findes et eneste sted på denne jord, hvor mennesker kan leve i fred i nærheden af moskeer og omgivet af muslimer. Bemærk venligst, at det ikke er os, der er provokatørerne. Muslimer er forpligtede til at gøre det af med os og vor kultur og livsform. Det er dem, der skelner mellem dem og os, selv om mange tror det modsatte.

Venlig hilsen
Poul BergSkarpe anklager mod omstridt moske: Unge sendt på indbrudstogt
Af Martin Kjær Jensen, mkj@bt.dk Mandag den 14. april 2014, 08:06
 Centrale personer i denne moske på Grimhøjvej i Aarhus har sendt unge brugere på indbrudstogter for at skaffe penge til hellig krig. Det hævder en ven af de unge. Den tidligere imam Ahmed Akkari betegner påstanden som værende sandsynlig. 

Centrale kræfter i en berygtet moske i Aarhus har systematisk manipuleret unge muslimer til at begå kriminalitet for at skaffe penge til hellig krig.

Det hævder en mangeårig ven af en række unge mænd, som de seneste år er blevet hvervet af radikale islamister på adressen.

- Jeg har desværre flere venner, der er blevet radikaliseret i den moske og siden er blevet taget for butikstyverier og indbrud. Og det er altså unge drenge, som aldrig før har haft problemer med loven. De går meget stille med det, men overfor mig og andre, der har kendt dem i mange år, lægger de ikke skjul på, at det er noget, de er blevet opfordret til i moskeen. De får at vide, at det er deres pligt at bidrage til den hellige krig, og at de i første omgang kan gøre det ved at skaffe penge ved at stjæle fra de vantro, siger kilden.

Frygt for repressalier

Af frygt for repressalier fra personkredsen omkring moskeen ønsker han ikke at stå frem med navn, men BT kender hans fulde identitet. Kilden er vokset op side om side med blandt andre den 21-årige Victor Kristensen, som sidste år rejste til Mellemøsten og deltog i et selvmordsangreb efter at være blevet hvervet af islamister.

Moskeen, der beskyldes for at stå bag opfordringer til kriminalitet, ligger på Grimhøjvej tæt ved Gellerupparken i Aarhus’ vestlige udkant. Adressen har i mange år været samlingssted for såkaldte salafister, der hylder et gammelt islamistisk ideal og er modstandere af alt moderne og vestligt. I samme periode er moskeen sat i forbindelse med flere sager om terror og hellig krig. Senest er det kommet frem, at 22 ud af 27 aarhusianske unge, der er rejst til Syrien for at deltage i borgerkrigen, har haft deres daglige gang her.

Vrede

Kilden, som BT er i kontakt med, stammer selv fra bydelen, hvor Grimhøjvej-moskeen har sin største menighed. Han besluttede sig for at fortælle om sine oplevelser, da moskeens ledelse for nylig afviste at have noget ansvar for handlinger begået af sine unge radikale brugere.

- Jeg bliver vred, når jeg ser, at de bare skubber ansvaret fra sig og lader som om, de intet ved om, hvad der foregår. For sandheden er, at de ved det hele. Flere af mine venner har fortalt, at tyvekosterne fra deres missioner sågar er blevet afleveret og solgt i moskeen. Og det er altså heller ikke noget, der sker af sig selv, når drenge pludselig finder på at rejse i krig. Det kræver, at nogen med de rigtige forbindelser planter ideen i deres hoveder og hjælper dem med at komme afsted. Folkene i den moske har ødelagt så mange liv, og det er på tide, at de kommer til at stå til regnskab, siger kilden, der selv kender fire af de foreløbig 22 personer fra Grimhøjvej-moskeen, som er draget i krig i Syrien.

Den tidligere imam Ahmed Akkari fungerede i flere år som tilbagevendende gæsteprædikant i den udskældte moske. Han forlod miljøet for flere år siden og kender derfor ikke de konkrete sager. Han betegner det dog som meget sandsynligt, at centrale kræfter i moskeen har støttet kriminalitet på den måde, som det beskrives.

- Både på Grimhøjvej og i mange andre moskeer hersker der en ret udbredt opfattelse af, at islam og Vesten er i krig, og at det retfærdiggør nogle handlinger, som ellers ikke er acceptable. Det gælder bl.a. kriminalitet mod de vantro. Jeg ved, at nogle imamer velsigner det som en legitim krigshandling. Men de fleste er meget forsigtige med ikke at opfordre til noget direkte, fordi de så selv kan komme i problemer med politiet, siger Ahmed Akkari.

Østjyllands Politi har ifølge BTs oplysninger kendskab til en enkelt sag, hvor en gruppe af unge har begået kriminalitet for at skaffe penge til hellig krig i udlandet. Denne sag er ikke sat i forbindelse med andre personer end de unge selv.

Formanden for moskeen på Grimhøjvej i Aarhus, Oussama El-Saadi, kender historierne om unge muslimer, der sendes på indbrudstogt af fremtrædende brugere på adressen for at skaffe penge til hellig krig. Der er dog ikke tale om andet end ubekræftede rygter, siger han til BT.

- Jeg har hørt det samme, som du har hørt, men jeg kender ikke til det. Det er forkert og forbudt siger han.

- Det er noget, vi har snakket om allerede for længe siden – at man ikke må gøre det. Det er meget forkert, fortsætter Oussama El-Saadi.

Moskeformanden opfordrer alle, der måtte have konkret viden om velsignelse eller opfordring til kriminalitet på adressen, til at komme til ham eller de øvrige bestyrelsesmedlemmer med deres viden.

- Hvis der er nogen hos os, der gør det, og hvis jeg finder ud af det, så vil jeg med det samme tage en snak med ham om det og sige, at han ikke må gøre det, siger han.

Moskeformanden afviser også, at der nogensinde er indsamlet og solgt tyvekoster i moskeens lokaler, sådan som en kilde tæt på flere af de yngre brugere i moskeen siger til BT.

http://www.bt.dk/danmark/skarpe-anklager-mod-omstridt-moske-unge-sendt-paa-indbrudstogt

Kommentar fra Spydpigen:
Tak til BT og Poul Berg for information, som politikere og massenedier har forsøgt at skjule i årtier.
Man har godt nok glemt en lille vigtig detaille: det islamiske begreb, "taquia", tillader og pålægger de islamtroende at manipulere, forfalske og fylde deres udsagn med løgn over for ikke-muslimer, hvilket medfører, at man - desværre - aldrig nogensinde kan stole på dem.