april 03, 2014

Hellere ramme ved siden af end slet ikke at ramme!.

I fredags fik to unge marokkanske kulturberigere i Holland en overraskelse, som de døde af.

Bevæbnet med pistol overfaldt de juvelerer Goldies i den hollandske by Deurne. Overfaldet forløb anderledes end de havde forventet. De var rimeligvis blevet dybt krænket over Geert Wilders ophidsende udtalelse: "Vil I have færre marokkanere?" og har trukket våben, hvorved der opstod modsætning mellem dem og juveler-ægteparret. Og i denne situation skød kvinden de to unge mænd. Statsadvokatenn kaldte det "Selvforsvar" og bekræftede, at kvinden var blevet frigivet.
(Von Boëtius van Everdingen, Amsterdam)

Men ikke alle glædede sig over statsadvokatens beslutning. I søndags samledes 30-40 - fortrinsvis hollandske - marokkanere til en spontan demonstration mod "mordersken" på Rådhuspladsen i Eindhoven
De ophidsede marokkanere hævdede, at det var forkert at opfatte juvelerkonen som heltinde. "Hun har jo skudt to mennesker", sagde en deltager. "Vi har i dag besluttet at protestere imod denne afgørelse, indtil statsadvokaten kommer på andre tanker." En anden sagde om hende: "Hun er en koldblodig morder, som klart hører hjemme i fængsel." Flere deltagere skanderede "Morder, morder". Efter et kvarters tid greb politiet ind og afsluttede mødet.

En af de unge ofre, den 20-årige skoleelev Abdel H. som oftere har været i berøring med politiet, foretog det væbnede overfald sammen med en bekendt. Hvad angår den anden gerningsmand vides ikke meget, men statsadvokaten bekræfter, at det i hvert fald er en ung mand fra samme "nord-afrikanske herkomst som Abdel H."

Ofre eller gerningsmænd? Hvis de to "mocros" (hollandsk slang) ikke havde fået den idè at overfalde butikken, så var dette mord naturligvis aldrig sket. De protesterende marokkaneres ophidselse viser igen, hvorfor Vi hollændere tit og gerne råber "Færre! Færre!".


Kilde: Politically Incorrect.