august 19, 2007

Sveriges Tragedie 35. Nedbrydning af svensk kultur

åbner for islamisering
”Rend mig i traditionerne!” skrev 68´eren, Ole Grünbaum. ”Vor tids største trussel mod demokratiet kommer ikke fra muslimsk fundamentalisme. Den største trussel kommer indefra. Midaldrende mennesker, hvis politiske horisont formedes i 70´ernes tidsånd og som nu sidder i samfundets ledende stillinger, lægger med deres relative opfattelse af ytringsfriheden en tyk dyne over den fri debat. De kaldes 68´ere”, stod der i BT under »Dagens Citater« 27.6.2001.
Det gælder i Sverige som i Danmark.
Det er den politiske indoktrinering i skolerne i 70´erne og den historisk ukyndige holdningsløshed og kvælning af ytringsfriheden, som har åbnet landet for islam og for muhammedansk fundamentalisme. Det bliver landets undergang.
De forblindede marxister
Den kolde krigs marxistbegejstring trængte langt ind i Svenska Kyrkan, og ligesom i Danmark fik man en rød biskop - tilmed ærke!
Da Sveriges ”racistlov” og ”hetz mod folkegruppe” udvidedes til også at
omfatte homosexuelle, indgav en Malmøbo en politianmeldelse mod Biblens
tekst om homosexualitet. Efter at have studeret de pågældede skriftsteder konkluderede justitiekansleren (rigsadvokaten) foråret 2003, at Biblen ikke er ulovlig og også gerne må genoptrykkes. Derimod risikerer prædikanter at blive anklagede, alt efter hvordan de citerer og tolker bibelversene om homosexualitet.

Snart efter fik en præst fra Pinse-bevægelsen, Åke Green, en retssag på halsen. Han blev dømt ved tings-rätten til en måneds fængsel og omkring 27.000 kr. i sagsomkostninger, men han frikendtes ved Hovrätten (landsretten) februar 2005.
Sagen gik videre. Troende i hele landet holdt vejret, og udlandets øjne rettedes mod Stockholm.
Var det måske derfor, at højesteret...? - Åke Green blev frikendt.
Pastor Åke Green, Öland