august 06, 2007

Gale RFSL-"experter"

Jeg har fra en af de nytilkomne EU-stater fået et fortvivlet og oprørt brev over, hvor gennemsyret Vesten er af almen umoral. Naturens og samfundenes grundregler om ægteskab, kernefamilie, børneopdragelse etc. er ikke alene delvis afskaffede, men de hånes og nedvurderes af de magtfulde politikere og deres medløbere med det mål at destabilisere samfundene. ”Død over Familien”, hed det i Sverige.

Det virker sygt, og det er sygt!



Kære venner!

Jeg forstår så udmærket jeres fortvivlelse over at opdage, hvilket Sodoma og Gomorra, I er havnet i i Vesten. Lige siden Den kolde krig har man bearbejdet befolkningerne i Vesten med samfundsnedbrydende indoktrinering fra småbørnsalderen og opefter. Man angreb kernefamilien og skabte en dyb kløft mellem den ældre og den yngre generation. Samfundet skulle ændres, og det gør man bedst ved at gribe fat i børnene.

Nogle af de bedste våben til nedbrydning er sex og narkotika. De fænger let og gør enorm skade.


Desværre har Europas befolkniger stort set ladet EU-politikerne i Bryssel køre deres eget løb. Blandt dem, der så faren, var der mange, der håbede og bad til, at Øststaterne ville opdage situationens alvor i tide og modsætte sig Brysselpolitiken.

De enkelte stater i Europa bestemmer ikke længere selv. Man har bastet og bundet dem med internationale konventioner, EU-aftaler og EU-love. Stat efter stat er blevet luret ind i EU. Lokkemaden var udsigt til økonomisk gevinst. De negative og diktatoriske sider ignoreredes. Massemedierne fortiede dem bevidst. Skulle nogen alligevel få fremført et ord, blev det kvalt i pressen som ”løgn”. Nu er storstaten EU nået så langt, at vi spræller i nettet.

Vi forstod jeres glæde over at forlade et diktatur, men så med bekymring, at I gik i en ny fælde. EU-diktaturet kommer ikke til at stå tilbage for Hitlers eller Stalins systemer. Det ses ganske tydligt, hvis man finlæser de traktater, der er lavet gennem årene uden at man har spurgt befolkningerne til råds eller diskuteret sagen åbent og ærligt.


EU gik ikke alene foran med hensyn til nedbrydning af vasalstaternes nationale suverænitet, men også med en generel samfundsnedbrydning. Alt dette har fremmet islamiseringen af Europa. Det er EU – læg mærke til det! – det er EU, som aftalte med araberne, at vi skulle åbne for al deres overskydende arbejdskraft imod at få olje til rimelig pris. Aftalen blev ratificeret i 1978. I øststaterne mærker I naturligvis endnu ikke noget til islam. Muslimerne myldrer til de velstillede lande som f.ex. de skandinaviske lande, hvor vi døjer med deres evindelige krav og sharia-opfattelse hver eneste dag. Da I meldte jer ind i EU, godtog i EU´s idéer og tidligere aftaler med de islamiske lande.


Pornoagtige sexorgier - de være sig hetero- eller homosexuelle - og frastødende propaganda for pædofili nedbryder almen moral og giver islam vind i sejlene, selvom muhammedanere moralsk set ikke har noget at lade os høre!

”Homosexualitet er en del af skabelsen”, sagde Sveriges røde ærkebiskop Hammar. Det er ærkebiskopen også. Gud bevare mig!
Men ved enhver skabelse kan noget gå forkert. Også for Vorherre.
Medfødte afvigelser som fejl i menneskekroppen, siamesiske tvillinger og homosexualitet for exempel. Det er selvsagt ikke ensbetydende med, at disse fejlleverancer skal hånes eller ydmyges. De har sikkert tilstrækkeligt med bekymringer endda. I øvrigt kender vi sikkert alle nogle, som har bidraget positivt og værdifuldt til kulturen.
Der er forskel på medfødte hormonfejl og umotiveret sexliderlighed. De sjofle pridefestivaler ødelægger livet for ordentlige mennesker ved at skabe modvilje og had til homosexuelle, og de personer, der skilter med og opfordrer til pædofili, er en fare for vore børn.


Der blev holdt ”Gay-pridefestival” i Riga 31. maj. Bl.a. deltog den danske politiker Simon Emil Ammitzvøll (RV). Det er forargeligt, at et folketingsmedlem ikke har mere forståelse og respekt for et andet land og andre menneskers livssyn og følelser. Det glædede mig, at letterne viste så megen sund fornuft og vilje, at de angreb galskaben.

Sverige går - som i flere lignende forhold – i spidsen for den demoraliserende fjolleri. RFSL, Riksførbundet før sexuellt likaberættigande, har nu - trods årelang modstand - fået observatørstatus i FN. Det besluttede FN´s råd for sociale og økonomiske spørgsmål (Ecosoc) fredag den 20. juli 2007. Det vil sige, at RFSL og dets pædofiler herefter kan deltage i FN-konferencer og tilbyde ”expert”hjælp indenfor områder som menneskerettigheder, sundhedsspørgsmål og bistand. De glæder sig til at arbejde internationalt og få større mulighed for at påvirke beslutningerne i FN, hvad angår homosexualitet, bisexualitet og (ubestemmelige) transpersoner (tilsammen kaldet HBT).

Politikere og myndigheder i Europa og i FN må komme til besindelse og vurdere, om disse ting virkelig hører hjemme i civiliserede lande i det offentlige rum. Pridefestivaler og sexuel udnyttelse af mindreårige bør bandlyses.
Ingen behøver vel opføre sig uanstændigt i samfundet? Det, der foregår, synes helt klart at have som mål at splitte og nedbryde samfundet. Derved er det identisk med de planer, man kender i psykologisk krigsførelse: hvor man bevidst gør en befolkning eller en folkegruppe irriteret, hadefuld og rasende for dermed at fremkalde optøjer eller oprør.

En kendt metode for at ændre et samfund.