juni 04, 2016

Vaclav Klaus: Folkevandring

Den kendte og modige tjekkiske statsmand Vaclav Klaus om Folkevandringen


Vore tyske politikere er folkefjerne. Deres politik er folkefjern. Deres liv er folkefjernt. Deres ideologi er folkefjern. Indvandringskrisen forstår de ikke. Følgerne forstår de ikke. Farerne ignorerer de. Ikke så sært, at den tyske læser lytter til andre politikere, som ikke lukker øjnene i. Vaclav Klaus er et fremragende exempel.

Klaus var tjekkisk finansminister, statsminister og præsident. Den skarpe antikommunist lod sig aldrig forskrække af de venstreorienterede eller Multikulturelle, og også nu som forfatter er den i 1941 fødte statsmand en modig advarer og et bevis for, at det gamle, kloge Europa endnu findes . Interessant at man først og fremmest findes det i øst.
I Tjekkiet tager man knapt imod asylanter. Og gør man det, skal de kunne tjekkisk og være om muligt kristent socialiseret. At det er sådan skyldes den tjekkiske stolthed, uviljen mod at være til grin, men også det opklaringsarbejde, som ikke mindst Vaclav Klaus udfører. Hans bog, "Folkevandring. Kort Oplysning om den aktuelle Migrationskrise", som nu også er udkommet her i Tyskland på Manuskript-forlaget er uden nogen overdrivelse sådan et værk af klarsynet oplysning.

Klaus er her antithesen til Merkel. Prags længe styrende præsident kræver at måtte tage afsked med Multikultiens barmhjertige drømmerier. Klaus bebrejder de europæiske førende eliter, at de med trykket fra flygtningemasserne ødelægger de sidste rester af stater. For Klaus er også EU-kritiker og ved, hvilke rettigheder nationalstaterne netop har ofret på Bryssels alter.

Merkel frygter for et "ryk til højre", som ikke findes.
Derfor smider hun sin politik i vægtskålen, medierne bifalder og hjælper til, koncernerne trækker med, erhvervsvæsenet stiller sine fodtropper til rådighed. Klaus frygter Europas nedgang. Derfor kaster han sig i vægtskålen. Lad os stå ved hans side. I dag vil han kl, 11 holde en pressekonference i Pressens Hus i Berlin om hans nye bog, bl.a. med Thilo Sarrazin. Vi skal skrive om det.

Bogen kan bestilles:
» Václav Klaus: „Völkerwanderung. Kurze Erläuterungen der aktuellen Migrationskrise“ (96 Seiten, broschiert, 12,80 €)
Print Friendly Version of this page Print Get a PDF version of this webpage PDF
Kategorie: Buch-Tipp, Widerstand

Kilde: Politically Incorrect 3. juni 2016