juni 08, 2016

Bare 4%

På   www.flashback.org   fortæller man, at der kun er fire procent mennesker på kloden som ikke er sorthårede. Da sort er arveligt dominant kan det ikke vare længe, inden alt blondt hår er forsvundet. Og skal man tro artiklen, gør de svenske piger deres bedste for at hjælpe på farven og integrationen.

Det svarer helt til den kvindelige indsats, vi har hørt om i en anden forbindelse:
Hans Henrik Brydensholt mente, at politiet skulde undlade at anholde de mange unge kriminelle mænd, for straf hjalp ikke. Lysten til at begå kriminalitet vilde tage noget af med alderen, og det var her, at pigerne kunde gøre noget. De kriminelle mænd fik med alderen tiltagende lyst til at få sig en kone. Dette var anledning til, at man fik besøgsordninger for pigerne i fængselstiden og orlovsordninger fra fængslet. Pigerne skulde få dem væk fra kriminaliteten.

Og nu hører vi altså, at de måske også kan få dem integrerede. Hvor er det godt. Hurra for integrationen med indførsel af alle de nye spændende kulturelle tiltag inden for dagliglivet og retsvæsenet....

"Det er bare en overgang", sagde ræven. Den blev flået.

Kommentar fra Norge:
Ja, sådan går det, når de hvita menniskor skal døda seg sjælva. Den norske høyrekvinna, Kristin Clemet, sa engang på en næringslivskonferanse i Norge at "om hundre år er allting (vi) glemt, vi er alle bare blitt noe mørkere i huden". Hun fikk sterk applod (applaus) fra forsamlingen av næringslivsledare. Da er det nok slik at hun og hennes medspillere ønsker våre gamle folkegrupper, med vår egenart og utseende, død og begravet.
Kan det være noe å være stolt av?
Med sommerlig og nasjonal hilsen
Norvald Åsen