juni 26, 2016

BREXIT

-     vil skabe et skummende kølvand Donald Trump tror att Storbritanniens omröstning för att lämna EU återspeglar liknande känslor om självständighet och patriotism här i USA.

Folk vill ta tillbaka sitt land och de vill ha självständighet och vi ser det överallt i hela Europa.
 Jag tror att vi kommer att se många andra fall, där man vill ta tillbaka sina gränser, där man vill ta tillbaka sin valuta och en massa andra saker som man vill ta tillbaka. De vill ha ett land igen. Så jag tror att vi kommer att se det mer och mer. Jag tror verkligen det och jag tror att det också händer i USA. "

På frågan om hur en Trump-administration skulle hantera relationer med Storbritannien svarade han: “Det är  bara att ta det till sig… det är inte en fråga om inställning,  det är folkets vilja.  Det är alltid folkets vilja, som vinner  i slutändan.”

Det är också värt att notera att de som överväldigande röstade för att Storbritannien skulle lämna EU  är de som är gamla nog att minnas vad Storbritannien var innan de gick med i unionen.

Vallokalsundersökningarna visar att majoriteten av de som röstade "lämna”,  omfattar åldersgruppen 50 och äldre, medan majoriteten av de som röstade “stanna” är 18 till 24-åringar.

 Trump har rätt när han säger att folk vill ha tillbaka sitt land. Brexit-omröstningen illustrerar att  västerlänningar är trötta på globalist-byråkrater som dikterar policy för både handel-och finansfrågor såväl som den kritiska frågan om invandring.


Kilde: bloggen Every kinda people