juni 09, 2016

Svækket pædofilkontrol

Hvad er vigtigst ?

Sikkerheden for børn, eller billig arbejdskraft for kommunen ?

Så skete det, som vi i DF faktisk ikke troede kunne ske. Borgerrepræsentationens flertal har anbefalet, at Københavns Kommune ikke længere skal kontrollere, at foreninger der har aktiviteter med børn og unge under 15 år har indhentet de såkaldte pædofiliattester.

Det betyder, at kommunen nærmest frasiger sig den vigtige viden om børns trænere og ledere. Ganske vist foreslår flertallet en stikprøvekontrol, men vi ved desværre al for godt fra fx. Tøndersagen, at advarselslamper bliver overset. I DF mener vi, at forældre skal være 100% sikre, når de sender deres børn til aktiviteter i foreningerne. Og når denne besparelse oven i købet kun er på 125.000 kr. årligt, ja så er det endnu mere deprimerende, at vi fra DF var det eneste parti i Københavns Borgerrepræsentation, som stemte imod den svækkede pædofilikontrol.

Morten Dreyer - Københavns Storkreds  8. juni 2016.

Kommentar fra Spydpigen: Væk med pædofili og barnebrude
Pædofili er en grov forbrydelse, og mig bekendt er pædofiler da også alment foragtet af andre i fængslerne. Det er trist, at borgerrepræsentationen er så demoraliseret.
Invasionen og islamiseringen af landet peger desværre på at europæerne i angst for islam accepterer dens frastødende "kultur". Borgerrepræsentationen burde sætte sig grundigt ind i, hvad den betyder. Prøv at forestille jer en bryllupsnat mellem en gammel mand og en niårig pige - eller hvorfor ikke en femårig, sådan som det kan ske i de islamiske lande - et rædselsfuldt blodbad !