juni 08, 2016Kommentar fra John Schmidt:
"Ja, og nu begynder Sverige at importere den måske mest ødelæggende kulturmarxistiske variant fra USA; trigger warnings, safe spaces og lignende foreteelser. Jojo, der er yngre og veluddannede kvinder i min slægt som har taget dette til dig fuldt ud.Det er naturligvis helt meningsløst at diskutere med dem. De ved allerede alt, inklusiv at socialisme og radikalisme er fremtidens melodi..."

Her i USA kaldes de Social Justice Warrior (SJW).en benævnelse for en person, som heftigt argumenterer for social retfærdighed på internet.. Ofte er det ikke særlig vel gennemtænkt, men det egentlige formål er at højne sit eget personlige rygte.

En SJW er ikke nødvendigvis overbevist om alt, hvad de siger, og bryder sig ikke om de grupper, de kæmper for. De opremser bare noget fra det som tilfældigvis er det mest populære snak i håb om selv at "få SJW-points" og blive populær. De er meget nøje med at tillægge sig synspunkter som er "rigtige" i deres omgangskreds.

De politiserer narcisisme og usikkkerhed og lever i ensæbeopera som de selv skaber og spilller oplyste offer-aktivister som kæmper mikro-kampe mod mikro-aggressioner på området, som de fleste mennesker ikkeengang har tænkt på.

Politisering af usikkerhed gør, at alle kan være et offer. Hvem som helst kan vende sine følelser af skam eller udfrysning til politisk bevidsthed.

Kommunistpartiet Vänstern får altid deres mening igennem og er aldrig tilfreds. Formålet med denne idiot-aktivisme er sat skabe drama.

Det handler ikke om rettigheder.Det handlerom konflikter. Det handler ikke om at give til nogen. Det handler om at tage fra en anden.

At hade andre bliver terapi. Ingen helbredes, men at gøre ting bedre var aldrig meningen.
"Blandt de mange skadelige effekter af nedbrydning af den traditionelle familiestruktur kan vi også inkludere den infantile opførsel som SJW opviser", i henhold til Paul Joseph Watson, som tilskriver SJW.fænomenet at børn  vokser op i institutioner i stedet for hjemme med sin mor. Der ligger nok meget i dette.

Why Social Justice Warriors Are So DEMENTED

https://www.youtube.com/watch?v=SUhc3Kv4ieE