juni 20, 2016

Lad os skifte køn

(Jeg løb på en femårig. Han mumlede noget.- Jeg ska`..
Hvad skal du?
- Lave mig om til en pige - Det siger Karen selv at man kan!
En underlig drøm.)Hvordan kan det gå til?

Det er utroligt, og man fatter det ikke. Hvordan kan det gå til, at et veludviklet land som Sverige, hvor der endnu - trods nedtur - er så meget forstand tilbage, at befolkningen nok befinder sig blandt den intelligenteste og bedst uddannede del af verden....

Hvordan kan det gå til, at de lader dumhed, vås, ævl og pjat føre an i debatter, politiske seancer,  experimenter, konferencer etc. som om alle havde røget hash. Hashrygning er karakteristisk ved, at det hindrer nøgtern bedømmelse af et emne. Det ene er lige så godt som det andet.   Det begyndte tilsyneladende med venstrefløjens såkaldte "68-revolution", der satte fornyet fart på Frankfurterskolens målsætning at nedbryde og ødelægge Europa, så det kunde tage imod det, der skulde komme. Tidens nye forskningsmetode blev tilsyneladende at løbe rundt med en mikrofon og spørge tilfældige mennesker på gaden om deres mening om dit og dat. Kernen i denne trend samler sig principielt om børnene. Det er dem, der skal påvirkes (til senere brug), og det bliver de hos pædagogerne i de offentlige institutioner fra børnehavealderen. Forældremyndigheden skal indskrænkes til mindst muligt, helst helt væk. Til dette behøver man masser af snak, ævl, løgn og pjat f.ex. gennem regnbueprogrammets sexhalløj, der har rødder tilbage til 70`erne.  Det er lykkedes at nedrakke kernefamiliebegrebet og bytte det ud med alle mulige familietyper (angiveligt 37 
forskellige). Her er de fra propagandafilmene. Et barn fra disse multikultiformer kaldes "et regnbuebarn".


37 exempler på ligegode familier

og en mand, der med hele sit 
kropssprog viser sin forargelse
over begrebet "kernefamilie"
Sverige har to store, magtfulde sex-foreninger, RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, og RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning.
Førstnævnte fik foden indenfor i regeringen og opnåede – trods årelang modstand – obsevatørstatus i FN 2007. Dermed kan RFSL som ”experter” påvirke beslutninger i menneskerettigheds- og sundhedsspörgsmål i hele FN angående homosexualitet, bisexualitet og ”transpersoner” (tilsammen kaldet HBT). De viser fotos af ”homosexuelle småbørn”, går ind for at lære småbørn sexlege og for bevidst at gøre drenge til piger – og omvendt.

Den anden, RFSU  er Sveriges dominerende kondomsælger. Der er penge i sex, og kondomer giver ”frihed”.


De to sex-foreninger er med i den europæiske trend om at fylde os alle, store og små,  med sex, specielt info om minoriteterne, som samtidigt udnyttes til at skovle penge sammen til stadige angreb på kernefamilien. I det små kan det foregå ved at uddele regnbue-emblemer til medborgere, som i deres hjertens godhed - uden mindste tanke på "misbrug" - accepterer diverse minoriteter og deres levevis. Skønt netop misbruget er regnbueprogrammets absolutte formål. I større format gælder det om såkaldte pride-festivaler, hvor folk i feststemning og gerne halvnøgne marcherer eller kører i bil med vejende regnbuefaner. 


Sådanne arrangementer koster naturligvis. Og det gør også udstedelserne af "certificeringsdokumenter" på et hus eller f.ex. et asylcenter som bevis på, at det er med på noderne, d.v.s. at alle køn og aldre i centret har samme - - - toilet. Og at personalet har fået - mange timers UNDERVISNING i denne indretning !  (Ikke bare instruktion !) og føler sig glade og forstående.  Der er åbenbart kommuner, der betaler! (for en tid siden nævntes 100.000 kr. for et certificat!).
Det allersidste nye er et gjaldende jubelråb fra de svenska nyheter onsdag den 8. juni 2016 ved  petra.blomqvist@svt.se:

.Enköpings hospital er det første i verden med en ¨hbtq-certificering"
Det fejres med en ceremoni, og landstingsmedlem Viviann Macdisi (S) forklarer, at en certificering gør, at alle føler sig "velkomne og inkluderede" på hospitalet. Arbejdet med certifikacet begyndte for tre år siden, og siden da har hele personalet gennemgået 20 timers udddannelse i de syv diskrimineringsårsager*.
"- Vi har alle fordomme, uden at vi tænker på det. Uddannelsen hjælper os at blive klar over de normer, der styrer, og at få et bredere udsyn, så at vi ikke i en slendrian opfører os på en frastødende måde," siger forvaltningsdirektør Eva Telne.

Udover lønnen til personalet har indsatsen kostet 1.5 millioner kroner - halvanden million !
*)   DE SYV DISKRIMINERINGSÅRSAGER
køn
etnisk oprindelse
religion eller anden trosopfattelse
kønsidentitet eller kønsudtryk
funktionsnedsætning
sexuelle anlæg
alder

Jeg har tidligere skrevet om EU`s og WHO`s krav om obligatorisk undervisning af EU-landenes småbørn i alle former for sex, hvilket gav anledning til voksende etiske, kirkelige, politiske  bekymringer og protester fra forældreskarer i flere dele af Europa såvel i bogform som i folkemøder.
Men intet synes at kunne stoppe denne magtens sex-galskab. Den er et våben, der skal ødelægge lande og befolkninger. Vi ved, at mennesker ved operationer kan ændre køn, men nu er man gået langt videre. Man er nu i gang med at påvirke børn med, at børn selv skal kunne bestemme, om de vil skifte køn ved puberteten. Med medikamenter kan barnet nogle år før puberteten begynde en behandling, som vil sinke eller stoppe puberteten, hvorved det endelige kønsskifte bliver lettere. I England tales der om, at de børn, der har det dårligt med deres eget køn vil få tilbudt et kønsskifte af en trust fra den engelske Sundhedssektor. I den forbindelse nævnes læger fra "Fonden Tavistock og Portman". Omkring slutningen af sidste krig hørte man en del om fænomenet Tavistock, idet Amerikanerne efter sigende gjorde forsøg med hjernevask af fangne soldater og man har ligeledes hørt om Tavistock-metoder i World Federation of Mental Health.  Børnene skulde med månedlige medicinske indsprøjtninger kunne få stoppet udviklingen af kønsorganerne. Hos drengene vilde det forhindre, at stemmen blev dybere, og at skægvæksten begyndte. Hos pigerne vilde det forhindre, at menstruationen kom i gang og brysterne udvikledes. Til sidst underkastes disse børn et drastisk kirurgisk indgreb efter puberteten, sådan som "Mail on Sunday" har refereret. (Fra italiensk artikel fra det italienske nyhedsbureau "adnkronos" 19. maj 2014 angående forhold i England refereret af bladet "Daily Mail". Den omtalte behandling mødte en vis modstand i England).

http://www.adnkronos.com/fatti/esteri/2014/05/19/farmaci-per-cambiare-sesso-bimbi-anni-gran-bretagna-polemica-trattamento-offerto-dal-ssn_SzRYn57fYQcbpaMQVMGZjL.htmlMens disse sære ting foregår ret fordulgt i EU er enorme skarer af fremmede væltet ind over EU-landene under skin af at være flygtninge fra Syrien. Vi har set verdens største løgn og bedrageri folde sig ud lige for vore øjne, nemlig at unge, raske, muskuløse mænd i den bedste soldateralder "flygter" hals over hoved, ikke til nærmeste naboland, men til lande de ikke har haft anelse om, østen for sol og vesten for månen. Og hvor de risikerer at drukne, inden de når frem, og kræver at europeerne skal sørge for dem i alle ender og kanter og lidt til. Hvem gav ordre? Hvem arrangerede? Verdens storfinans? - disse superrige, som har muligheden for dobbeltspil på godt og ondt i Bilderberg, så ingen ved noget, end ikke deltagerne. Eller EU? som vi stort set har overladt vor regering til. Tillidsfuldt. Eller FN? Eller Een Verden? Frø, ærter, sæd i Svalbards grotter? Hvem skal bruge det?