august 02, 2015

Sex-forstyrrelser


Mon nogen husker, hvordan det var at gå i skole i trediverne, fyrrene, halvtredserne ....- altså dengang man havde faktafyldt skoleprogram? Dengang man skulde skrive fristil om et opgivet emne, som man desværre ikke riktig vidste noget om. Hvad gjorde man så? Man skrev bredt på lange linier og kom en bunke fyldord ind i teksten.

Sådan gør den svenske sex-forening RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande også for at forklare hvad de laver. For travlt har de som aldrig før. Sex er på tapetet fra tidligste barndom. Selvom venstrefløjen er imod al konkurrence, kappes de om at overgå den gamle sex-revolution i 1968. Dengang deltog nyfødte babyer ikke i de kollektive sex-lege. Det kom  først i børnehaven, når en forstående pædagog lukkede Lise og Peter ind i et "bollerum",  hvor de kunde gramse på hinanden. Nu har man i stedet for industri-designet legetøj i form af rigtige kønsdele med en blød vagina og en hård penis i træ, en inspiration fra pædagoghøjskolen i Luzern (- De ved nok, byen med en døende løve). Ungerne  kan synge Internationalen i børnehaveklassen eller den smukke "Bim, bam, busse, min mo'ar har ...", som jo engang blev fejret i Frederiksbergs Rådhushal. Eller svinge med regnbueflag og gå tur med en rar pædofil med bolcher i lommen. Væk med alle skøre fordomme. Institutionen får et hæderstegn, et HBT-certifcat, der viser at både børn og pædagoger, børnebogsforfattere, sex-tilvænnere,  nogle naive svenske bibliotekarpiger fra Solna og alle andre børnevenner er med på noderne.


Certificatet som kan sammenlignes med elefantordenen bevidner alles overmåde interesse og indsats for et normalt  homosexuellt, bisexuellt, transsexuelt,  queersexuelt-sexliv (selvom de som minimal minoritet i verden ligger under den tilladte alkoholprocent ved rattet). Certificatet, der er designet af den berømte homoxuelle desig...  - øh, De ved nok hvem - skal som en reklame bilde omverden ind, et varen er lokkende, fantastisk, uundværlig og koster ingenting, næsten ikke, men skal få alle mennesker, firmaer, erhverv, institutioner, organisationer, selskaber, foreninger, dyrehaver, soldater og Gud ved hvad, til at falde på halen for initiativet og så skal det hele exporteres til udlandet til en halal-ågerpris og give rystende med pengesummer, for alle er lige meget værd og alt er ligemeget.

Det var så vrøvlet for i dag, kære læsere, flettet sammen fra diverse sexorienteringer o.l. fra Sveriges radio og dagspresse. Sig nu ikke noget nedsættende om dem. Sverige er førende i Skandinavien i sex og voldtægts-gymnastik og -statistik.