august 10, 2015

Ha, ha,hahah

Her er en, der gør tykt nar af svensk nyhedsformidling!

- og sådan noget pjaskvand har jeg fået serveret i 30 år - for ikke at sige i 57 år! Så kan I ikke være overraskede over, at jeg drysser langt, langt bagefter og har al mulig brug for jeres mails og oplysninger.

Snaphanen kan !
klik hvis I ikke tror mig. Jeg som troede håndgranant nummer 30 var vigtig


Det skete kl.23 i går aftes i krydset Ahlmansgatan och Claesgatan. Redaktionelt et heldigt tidspunkt for aviserne, for nu er den historie røget næsten helt ned af deres sider og erstattet af så vigtige nyheder for Sverige som ”Nordkorea får betala ett högt pris” og “Nu är Stefan Löfven tillbaka i hetluften.” Så snakker vi ikke mere om det. Flere observerede to andre detonationer eller skud: “Samma uppfattning här, var vid Folkets Park vid 23 tiden. Hörde inget då, fast hörde 2 smällar som dig vid mellan 00.15 – 00.45 också.”
Der er andre seriøse nyheder efter SR's “væsentlighedskriterie”. En kvinde bekymrer sig om transkønnede’s forhold i Eurogames (de udgør en umålelig promille af befolkningen). En anden kvinde, man må formode er neger, klager over at svenske plastre er for lyse til hendes hud. Morgennyhederne kontakter plasterfabrikanten. Minut 13. Det var reservatet, svensk Pravda anno 1968 for i dag.