august 09, 2015

Indvandrernyt fra Sverige og fra Danmark

En zigøjnerlejr ved Gøteborg har natten til lørdagen været udsat for det hidtil groveste overfald af sin art i Sverige, hvor en kvinde blev angrebet med en machete og en mand blev hugget i hovedet med en hammer og der blev sat ild på fire husvogne.

Politiet har endnu ikke kunnet gribe nogen, men den ansvarlige børne-, ældre- og ligestillingsminister Åsa Regnér, som er regeringens samordner i spørgsmål om EU-migranter er oprørt over volden og siger, at det er vigtigt, at alle som er i Sverige kan føle sig trygge. Det er vigtigt at politiet udforsker denne hændelse. Det er ikke første gang at EU-migranter udsættes for attentat. I følge oplysninger fra Expo i juni har der været 76 angreb inden for de sidste 18 måneder.
Politiet skal til efteråret komme med en redegørelse for omfanget af hvad der faktisk er sket af forbrydelse mod EU-migranter samt også eventuel forbrydelser som EU-migranter begår.

Kilde: Sveriges radio


Der forlyder ikke noget om, at Åsa Regnèr eller regeringen føler det mindste moralske ansvar for deres provokerende politik over for befolkningen.

______________________________________________________________________


"Weekendavisen bragte i nr. 31 en helsides artikel/propagandaindlæg forklædt som reportage fra Bolderslev asylcenter i Sønderjylland," skriver en læser. "Artiklen beskriver, hvorledes alle de lokale folks bange anelser blev gjort til skamme. For eksempel har der aldrig været tyverier eller griseri i byen, bortset fra et enkelt stjålet æble og en øldåse i rabatten. De lokale socialdemokratiske pensionister fortæller os, at de asylsøgende er veluddannede som for eksempel tandlæger, læger og ingeniører. Desuden at alle disse højtuddannede mænd efterlod deres kone og børn i hjemlandet. Det forekommer mig temmelig uansvarligt, når flygtningene samtidig fortæller, at »Enten bliver vi og dør af bomberne....« På denne »reportagetur« til Bolderslev har journalist Malin Schmidt åbenbart kun fundet én lokalbeboer, Maria Christensen, som stadig ikke bryder sig om, at asylcentret er i landsbyen. Som læser må jeg konstatere, at artiklen virker i den grad som betalt reklame eller plantet i WA af en af vore utallige asylfremmende interesseorganisationer."


Det må da vist opfattes som en satire over de stereotype propagandasvadaer, vi får serveret. 

Men hvem har drukket øllen i rabatten? Det kan jo næppe være en 

vandtro