november 22, 2014


Så er vi snart nået til sidste punkt på den totale pervertering – alt bliver taget i betragtning, alt bliver vejet og næsten alt er allerede tilladt. I ungdomsradioen «You FM» i den hessiske radio fik en dyreskænder i «Thema-ugen for den totale tolerance» lov til at fortælle om fordele og det fine ved sit sexuelt befriede ego.

Focus' online beretter:
I "Thema-ugen om tolerance" beskæftigede ARD sig med kontroversielle themaer, men dette her gik dog for vidt: Det blev for meget for mange lyttere.

(ARD er en sammenslutning af offentlige radio- og tv-stationer i forbundsrepublikken Tyskland. ARD består af 9 lokale medlemmer og Deutsche Welle som tiende medlem; DW er en tysk international broadcastingsorganisation for udlandet.
  1. Grundlagtjuni 1950, Vesttyskland)
.
En 29-årig Zoofil (sodomist) fortalte i tirsdags om sin kærlighedsbegær til hunde og kritiserede det sodomi-forbud, som var blevet indført i Tyskland i 2013.
Dyreværnsfolk er oprørte. Udsendelsen var let kamoufleret under den engelske titel «Animal lovers» og fik dyreværnsfolk op af stolene til angreb mod den offentlige radiosender.
"Kræver en offentlig radiosender tolerance for Sodomi? Man bliver chockeret», siger formanden for det tyske selskab til værn for hunde, Simone Schröder, i en pressemeddelelse.

              Kilde: Politically Incorrect

              Spydpigens Kommentar:

              Har den evindelige uhøviske sexsnak i marxistiske radioer
              og skolebøger ikke snart gjort europeerne lige så perverse
              som folk i visse fremmede lande?

              Den kommunistiske strategi er først og fremmest at påvirke
              børn og unge og oplære dem i diverse samfundsnedbrydende
              færdigheder, ligesom tidligere VS'eren Tine Bryld i  DR's
              P 4.
              Når børnene så om en snes år er voksne, vil de
              som politikere og vælgere hænge fast ved den ideologi, man
              proppede dem med som børn.