november 22, 2014

Peter Plys i dårligt selskab Polen: Peter Plys forbudt, han er tvekønnet og opfundet af nogen, som havde problemer.

En tvivlsom sexualitet og en upassende påklædning har kostet den berømmelige Peter Plys at blive udelukker fra tegneseriernes fine personkreds, til hvem man skulde dedicere en legepark for børn i Polen.

Det besluttede kommunalrådet i den lille by, Tuszyn. De lod den højtelskede bamse dumpe til kandidaturet, fordi han var halvnøgen og kønsløs og derved «kunde have en dårlig indflydelse på børnene»: Han er en hermafrodit» tordnede kommunalråd Hanna Jachimska, som også var vred på Alan Alexander Milne, «far» til den berømte bamse, idet hun forklarede, at han var over 60, da han skar testiklerne af Peter Plys med et barberblad, fordi han havde problemer med sin egen identitet».

Så foreslog kommunalråd Ryszard Cichy at bruge en bjørn fra den polske folklore som maskot: «Han har i det mindst tøj på fra top til tå, ikke som Peter Plys kun fra livet og opefter», forklarede han under det vigtige møde, som blev referet i den lokale presse og vakte en bunke polemik om kommunalrådets motiver, som givetvis ikke interesserer børnene.


Kilde:  http://www.today.it/donna/winnie-the-pooh-ermafrodita.html
           via den italienske blog  Lisistrata