november 15, 2014

Hul på bylden

Nu er der gået et lille hul på bylden. Mens massemedierne i årevis har fortiet sandheden om islam, skriver nu München Merkur, at muslimerne altid påberåber sig koranens bud, når de dræber, henretter, korsfæster etc.  I avisen var der fornylig en udførlig artikel om, hvad koranen retfærdiggør og hvad ikke, noget som pressen normalt ikke skriver om. Oberbayerische Volksblatt har sat artiklen on-line.

(af Michael Stürzenberger)

Redaktør Werner Menner skriver:
I årevis myrder IS-terrorister løs i Irak og Syrien. I deres Kalifat gælder der love, som næppe overgås nogetsteds i grusomhed. Massemyrderier, henrettelser og lemlæstelser retfærdiggøres med henvisning til koranen - og den står åben for flere tolkninger..

Den tyrkiske forfatter Zafer Senocak taler på manges vegne, når han hævder: "Også selvom de fleste muslimer ikke vil vedkende sig sandheden, at terroren kommer fra islams hjerte, så kommer den dog direkte fra koranen. Og den retter sig mod alle, som ikke lever og handler efter koranens regler"

At man nu kan læse noget sådant i Müncher Tageszeitung skyldes alene folks store ophidselse over de barbariske tilstande i IS. Ellers havde man gemt kendsgerningerne ned i skuffer på redaktionen for ikke at forstyrre vort "harmoniske samliv" med det fredelige islam! Nu må selv de politisk højkorrekte aviser langsomt rykke ud med sandheden.En læser skriver en tak til avisen og oplyser samtidigt om begrebet "selvmord": selvmord - sådan som vi forstår det, hvor man søger døden på grund af sorg, angst, fortvivlelse o.l., er forbudt i islam. Men deres "selvmordsbombere" sigter ikke på døden som deres mål. De sigter på at ramme og ødelægge så mange mennesker som muligt. Og det belønnes de for i det næste liv, tror de. Koranen skriver om det i sure (vers)  9.111.  NB Nummeret på dette vers betyder for amerikanerne et kendt datum:  9/11/01.

Kilde: Politically Incorrect 14. november 2014