november 04, 2014

I Europa bliver de pædofile politikere. I Latinamerika bliver de voldtaget ihjel af deres medfangere.
(Spydpigekommentar: I Danmark bliver de fanger, der har forbudt sig mod et barn, ofte gennemtæsket af de andre indsatte, for at misbruge et barn anses for den værste af alle forbrydelser. Men sådan ser man ikke på det i islam. Der er det en normal foreteelse at bruge børnene sexuelt.)

Mens pædofiler i Europa bliver politikere og vil gøre pædofili stuerent, skønt pædofili er et psykisk og ofte også et korporligt overgreb, venter der de pædofile en helt anden skæbne i Latinamerika. Der vises der ingen TV-taleshows, hvor de kan vise deres perversiteter for et millionpublikum, ingen klapssalver på balkonerne for pædofile.

Den brasilianske lærer i kampkunst, Daryell Dickson Meneses Xavier, blev arresteret efter at han havde voldtaget sin et-årige stedsøn, slået ham og endelig dræbt ham. Fængselsopholdet blev det rene helvede for ham. 20 indsatte tævede og sårede ham og voldtog ham i dagevis på det brutaleste. Svært mishandlet blev han overgivet til lægen på anstalten.

Børnemisbrugere kan ikke regne med barmhjertighed i den Dominikanske Republik. Nogle er glade, når de bliver pågrebet af politiet og undgår lynchning af rasende mennesker. Men i fængslet venter der dem et helvede,


Kilde:
http://michael-mannheimer.info/category/genderismus/