november 09, 2014

Frankfurterskolen

Dette er et klip fra professor Karl-OlovArnstbergs artikel om Kunskapsresistensen 8.11.2014, som Snaphanen har sendt videre.

http://morklaggning.wordpress.com/2014/11/08/kunskapsresistensen/#more-12473

Heri står der bl.a.Frankfurtskolan har enligt en bloggläsare nyligen presenterats i veckotidningen ”Kyrka och Folk” (av alla ställen). Där sägs väl inte så mycket, utöver det som Gunnar Sandelin och jag skrivit i boken        "Indvandring och mörkläggning", men det finns en intressant och chockerande sammanfattning. Tyvärr tror jag att det är skribentens egen och ingenting som återfinns i Frankfurtskolans skrifter. (Ja, de afslører vel ikke gerne sig selv. De kommunistiske langtidsmål, som alle forhåbentlig kender, er jo heller ikke deres egne tilståelser, men et resultat af intens forskning). Tillvägagångssättet kan beskrivas som en nedbrytning av traditionell västerländsk livsstil och en indoktrinering eller ”långtidsmarinering” i mångkulturella värderingar.
För att nå ytterligare framgång i sin tysta kulturella revolution – utan att för den skull berätta om sina framtidsplaner – rekommenderade skolan bland annat följande tillvägagångsätt:
 1. Beskriva sina motståndare som rasister.
 2. Kontinuerlig förändring för att skapa förvirring.
 3. Utbilda barn om sex och homosexualitet.
 4. Underminera skolans och lärares auktoritet.
 5. Stor immigration för att förstöra identiteten hos människor.
 6. Befrämja omåttligt drickande.
 7. Tömma kyrkorna.
 8. Ett opålitligt rättssystem med partiskhet mot brottsoffer.
 9. Ett beroende av staten eller statliga förmåner.
 10. Kontroll av media.
 11. Uppmuntra nedbrytningen av familjen.
Det är här vi är idag.
Karl-Olov Arnstberg