november 06, 2014

Ny demo imod EU's angreb på forældremyndigheden


Op til "Demonstration for alle" den 22. november i Hannover.
Nordtyskland behøver vor støtte!

Kære fru L.
Det brænder på i Nedersaksen! Dèr står forslaget "Skolen må opfylde sin forpligtelse at undervise i sexuel mangfoldighed og kønsidentiteter" på Landdagens dagsorden. Under pres fra homo-lobbyen vil den rød-grønne regering integrere "sexuel mangfoldighed" og deres politiske køns-agenda i børnenes undervisninhgshverdag. Derfor må vi handle nu:
Kom til "Demonstration for Alle" i Hannover den 22. november 2014 kl. 14.oo. Nøjere stedangivelse bekendtgøres senere.

Spred dette opråb i jeres lokalområde med flyveblade (bestilling med angivelse af antal til "Demofueralle@familien.schutz.de" på Facebook og Twitter).
Den rød-grønne ideologiseringsillusion raser akut i Niedersachsen. Således planerer Landsregeringen bl.a. kun at tillade de sexundervisningsbøger, som tager hensyn til "Sexuel mangfoldighed og kønsidentiteter og behandler og afbilder dem på passende måde", - det gælder for alle fag. Skoler skal fremover med støtte fra den bøsse-lesbiske aktionsgruppe »SchLAu« i Nedersaksen, gennemføre skoleinformationprosjekter og "muliggøre, at børnene kan møde mennesker med andre sexuelle og kønslige identiteter". En officiel beslutningsansøgning fra Tysklands socialdemokrati og de grønne ser altså frem til, at skolerne forpligtes til samarbejde med homosexuelle lobbygrupper.
Hvis vi altså ikke med samlede kræfter styrer den anden vej, bliver det snart fastsat med lov!

Rimeligvis vil landdagen tage stilling til det allerede i december. Sexualiseringstemaet og sexuel mangfoldighed ses mere end nogensinde i massemedierne. Det gælder at udnytte det og vise politikerne i Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Hessen, Sachsen-Anhalt og Hamborg m.m.  at en samlet forældreprotest demonstrerer.

Hvilken virkning, en mediestorm og pres fra gadens parlament kan føre til, viste sig nylig i Hamborg, hvor skolevæsenet har valgt den skammelige undervisningsbog "Mangfoldighedens Sexualpædagogik" på litteraturlisten fra Hamborgs lærerinstitut.
Da CDU-skolepolitikeren Karin Prien krævede, at man skulde pålægge lærerne ikke mere at bruge bogen, kom der omgående kritik fra de grønne: "Mange gange er eleverne længere fremme end deres lærere angående sex" mente skolepolitiker Stephanie von Berg. Køns- og sexualiserings-ideologi er trængt langt frem.

Med jeres støtte og troppen op i Hannover vil vi kæmpe intenst imod det.


Jeg glæder mig til at se jer i Hannover og forbliver med hjertelige hilsener
Hedwig von Beverfoerde.

For at kunne gennemføre denne demonstration med godt resultat behøver vi jeres økonomiske støtte: her elle direkte i PayPal
Vor spændende og informative diskussion om "Sexuel mangfoldighed" og "Kønsrollesnak i Skolen" den 18. oktober i Stuttgart kan nu ses i sin fulde længde. Det lønner sig.
________________________________________________________________________

Initiative Familienschutz, Büro Berlin, Zionskirchstr. 3, 10119 Berlin,
Tel. 0 30/88 62 68 96, Fax. 0 30/34 70 62 64,
Spendenkonto IBAN: DE88100500006603150377, BIC: BELADEBEXXX
www.familien-schutz.de