november 06, 2014

Sabatina imod tvangsægteskaber

Sabatina James e.V. begynder i denne uge en kampagne i Tyskland imod tvangsægteskab og æresmord. Folk vil frem for alt i storbyer som Hamborg, Berlin, Mannheim, München og Stuttgart blive gjort opmærksom på disse grusomme temaer og deres tusindvis af ofre med store plakater alle vegne på banegårde, i lufthavne og ved indkøbscentre.
Man vil også gøre opmærksom på sagen gennem små flag på hjemmesider og blogge og dermed fremme beskyttelse af ofrene. Sabatina har påtaget sig at hjælpe de piger, der ligesom hun selv er blevet tvangsgift eller skal til det. Hendes modstand blev heller ikke for hende uden følger. Hun er ikke bange for at nævne årsagen til denne terror imod kvinder - nemlig islam! Hun fik dødstrusler fra slægtninge. Derfor har Sabatina James nu i nogle år levet på forskellige steder og i forskellige lande. Også hendes tro på Jesus efter at have sagt farvel til islam, er for mange muslimer anledning nok til at hade hende.
Den følgende video viser billeder fra kampagnen på hovedbanegården i Stuttgart, i lufthavnen og på metroen.

Og her er endnu engang en kampagnevideo, hvor hun synger om sine håb. Særlig dramatisk er de sidste ord fra en pige, før hun og hendes søster bliver dræbt af faderen. Hvorfor? Fordi den ene pige forelskede sig i den "gale" yngling. Han ar kristen! Søsteren måtte dø, fordi hun i faderens øjne - ligesom sin søster - levede et altfor "vestligt" liv.


Med den aktuelle kampagne imod tvangsægteskab og æresmord bekræfter Sabina James udtrykkeligt, at "kvindens rettigheder 2014" giver hende helt ret.

Sabatinas hjemmedside

» Homepage: Sabatina e.V.  5. november 2014
Facebook