september 24, 2016

Sagt ligeud

Mogens Camre: Min facebook 22. september 2016

Det er utroligt, med hvilken dårskab verden - ja selv Europa - regeres. Nu har højtuddannede mennesker sagt det i årtier: den islamiske og den afrikanske civilisation er uforenelig med Vesten.
Vi er mange, der har råbt, skreget og dokumenteret, at de to fremmede civilisationer er fejlslagne. Enhver kan se, at de ikke kan styre endsige udvikle noget. De har simpelthen en IQ, som gør det umuligt for dem. Demokrati kan ikke fungere i samfund med gennemsnitlig IQ under 90. Nu kommer de så strømmende for at snylte på os - og de ødelægger Europa med deres syge religiøse overtro og manglende produktion.
Nu er det med al gru ved at gå op selv for Angela Merkel. Snart er hun færdig som kansler, men kun en Churchill eller Cæsar kan redde Europa fra barbarerne.

Her er hvad DR skriver i dag. Så forstå det dog:
"Kun 125 flygtninge har fået arbejde i Tysklands største virksomheder
Tysk industri har hårdt brug for arbejdskraft, men man kan ikke bruge de mange nyankomne.
Omkring 350.000 flygtninge og migranter søger lige nu arbejde i Tyskland. Men det står sløjt til, når det gælder integrationen på det tyske arbejdsmarked.

Kun 125 flygtninge har fået job i Tysklands 30 største virksomheder, viser en undersøgelse fra correctiv.org - og det er, selvom tysk industri har hårdt brug for arbejdskraft.”
Tyskerne har hverken kameler, æsler eller daddelpalmer nok til at de indvandrede kan få arbejde, og endnu værre: hverken tyskerne eller vi har forstået, at når man giver folk penge og mad for ikke at arbejde, så er der rigtig mange, som ikke gør det.