september 08, 2016

Børn voldtages

Et klip fra en Gatestone-artikel

Voldtægt af børn almindeligt i Tyrkiet, men medierne mørkelægger 

https://mail.google.com/mail/u/0/#search/Turkiet/156fe6fc9e0ee38c

Af Robert Jones  •  6 september, 2016

Journalisten, som skrev om nedenstående voldtægt til den tyrkiske avis  "Birgun" fortalte, at han og avisen fik adskillige dødstrusler i de offentlige massemedier for at man rapporterede sagen.

I juli ophævede Tyrkiets konstitutionsdomstol en lovparagref, som gjorde alle sexuelle handlinger med børn under 15 år strafbare som "sexovergreb". Parlamentet fik et halvt år til at fremkomme med nyt lovforslag.

De fakta, som er kommet frem, viser, at sexuelle overgreb mod børn er ganske almindelige i Tyrkiet, og at de tyrkiske myndigheder ikke handler ansvarsfuldt.
Syriske babyer og børn, og også kvinder, voldtages og behandles frygteligt i Tyrkiet. Gerningsmændene frikendes. Journalisterne, som skriver om overgrebene, trues. Forbrydelser mod syrere censureres i medierne, og forbrydere får strafrabat for "god opførsel" af domstolene. Alt dette får Tyrkiet til at fremstå som et af de sidste lande i verden, som bør påtage sig moralsk ret til at kræve visumfrie rejser til Europa eller andetsteds.
Tyrkiet har endnu engang truet med at rive den kontroversielle flygtningeaftale op og sende hundredetusindtals asylansøgere til Europa, hvis ikke tyrkiske statsborgere får ret til visumfri rejser til EU inden nogle måneder.
Den tyrkiske udenrigsminister Mevlut Cavusoglu har krævet, at EU skal stryge visumkravene for tyrkiske statsborgere senest i oktober måned.
Samtidigt udsættes syriske børn for voldtægter og sexovergreb både i og udenfor flygtningelejrene i Tyrkiet.
En ni måneders syrisk baby blev voldtaget, men sagen totalt mørkelagt i medierne! Det skete i Gaziantep den 19.august. Ifølge avisen "Birgun" tilhører babyen en syrisk familie, som  er flygtet fra krigen. Familien arbejder som daglejere i landbruget i Gaziantep og boede i et telt på marken, hvor de arbejdede.
Da voldtægten skete, havde forældrene efterladt babyen i teltet sammen med en 18-årig mand for at arbejde på marken 100 meter derfra. Da forældrene kom tilbage, så de den unge mand, en tyrker, der arbejder som fårehyrde, forlade teltet. Moderen opdagede, at hendes lille pige var blevet voldtaget og tog hende med til et sygehus i nærheden, hvor man også konstaterede overgrebet.
Fra guvernørens kontor i Antep lod man meddele, at den unge mand var pågrebet og skal for retten.
Journalisten. som skrev om voldtægten til avisen "Bigun", Huseyin Simsek, fortalte at han og avisen måtte tage imod utallige dødstrusler i de offentlige medier.
Simsek skrev på Twitter:
"I dag voldtoges en nimåneders baby i Antep. Medicinsk bevis findes. Folk forbander mig, anmelder mig og truer mig pålivet. Handlingen er  virkelig sket. Lægerne siger, at barnet er mellem 7 og 9 måneder. Vi fortsætter med at skrive."
En del twitterbrugere kaldte reporteren for "PKK-terrrorist", "FETO-Gülenist-terrorist", "forrædder" og "Jävla skitstövel" og meget andet. Andre kaldte avisen "Birgun" for "WC-papir" og syntes, at redaktionens hus burde rives ned.

De kendsgerninger, som er kommet frem, viser, at sexuelle overgreb mod børn er meget almindelige i Tyrkiet, og at det er tyrkiske myndigheder som ikke handler ansvarsfuldt.
En domstol i Islahiye i Gaziantep har belagt al rapportering om voldtægten af den syriske baby med censur.
"Indtil undersøgelsen er afsluttet er alle nyheder, interviewer, artikler og lignende publiceringer angående udredninger forbudt i skrivne, visuelle og offentlige medier, ligesom publicering på internet", stod der blandt andet i dommen.Spydpigen skal her gentage Gatestones opfordring til læserne:
Lær eet skandinavisk sprog, så kan du klare tre.
Så kan du med det eene sprog klare en rejse fra den dansk/tyske grænse til Nordkap i Norge!