september 17, 2016

Multirod

Asylansøgere bryder sig ikke om Røde Kors`s  multikultur:
`Hvis alle folk blandes sammen, så bliver det et rigtig stort problem`, siger de ifølge Uriasposten 16. september 2016. Nogen af dem vil sågar opgive deres asylansøgning.
Talsmand Haidar Ibrahimitabar skærer det ud i pap: “Det er på nogle måder ikke meget bedre, end det vi er flygtet fra.”
De vil ikke risikere at skulle bo på et "multikulturelt" center.
Hvad dèr kan ske, har vi jo allesammen hørt om.


Spydpigens konmentar:
Det er godt, at en fornuftig asylansøger på Djursland siger sin mening om multikultur. Man skulde have troet, at idèen om at skabe multikultur var ligetil at gennemskue allerede, da den blev markedsført, men det har åbenbart ikke været tilfældet. Vi europæere er måske ikke helt så intelligente, som vi indbilder os.

Idèen har jo fra starten givetvis været, at multikultur skulde gøre det gamle samfund til et kaotisk ragnarok og rive alting ned, så alle til sidst blev så lede og kede af det, at de råbte på en monokultur. Og den monokultur, som da vilde synes bedst, var naturligvis en monokultur, som kunde holde orden på folket, et diktatur som angav hvor skabet skulde stå. Islam for exempel.

Alle begreber og problemer har vel et pro og et contra, og i et multikultur-samfund skal der derfor være lovgivning for begge synspunkter.

Kan man det? NEJ.

Multikultur er usagligt drømmeri.