april 17, 2009

Flere koranskoler

Lokalstyret i Volketswil i Zürich har i onsdags 15. april godkendt byggeprojektet for stiftelsen, ”Islamisk Centrum, Volketswil”, den største moske i kantonen. Det meddeltes gennem lokalradioen "Radio Zürisee". Inden for de næste 30 dage kan der gøres indsigelser mod beslutningen. "Islamisk Centrum Volketswil" er en udløber af kulturforeningen "El imam".

Byggetilladelsen gælder et rummeligt centrum med et stort bederum til 500 troende som det centrale element. Dertil kommer undervisningslokaler, et køkken, en hovmesterbolig og 77 parkeringspladser.

For at opnå bevilling har moskébyggeforeningen "afstået fra" at bygge minaret og orientalsk fasadeudsmykning, og det lyder næsten som om, Schweizerne skulle være dem dybt taknemmelige for det og således være venligt indstillet over for de islamiske planer om islams verdensherredømme over Schweiz og alt andet!



Om moskéen senere får minaret og meget andet, vil tiden vise...

Fatter schweizerne ikke, hvad moskéer bruges til?

Væk medmoskéerne. De er blot camouflage for muhammedanernes 5. kolonne-nedbrydning af Vestens befolkninger og langsom overtagelse af deres lande.