april 28, 2009

Driften

Sex betyder tilsyneladende langt mere end kærlighed i de islamiske lande. Vi har jo netop hørt om en ny lov i Afghanistan, hvor mænd har krav på sex med konen hvert fjerde døgn. Det lyder ikke særlig kærligt...


I islam har pædofili været accepteret fra Mohammeds tid. Irans ayatollah Khomeini skrev retningslinjer for sex, herunder pædofili, i sin bog Tahrirolvasyleh 1990:

"En mand kan have seksuel glæde af et barn, fra det er baby. Men han bør ikke gennembryde hendes mødom. Anden form for seksuel brug af barnet er i orden...."
”En mand kan gifte sig med en pige som er yngre end 9, selvom pigen endnu er baby og ammes, men han må ikke have samleje med en pige yngre end 9 år, men forspil, kæleri og kys er tilladt.”
En anden aktivitet som anses lemplig med småpiger kaldes for
”thighing”, hvor ordet ”thigh” betyder lår.

Eftersom EU bærer skylden for folkeindvandringen fra de islamiske lande, og arbejder på kulturel, politisk og økonomisk sammensmeltning med de arabiske lande til et såkaldt ”Eurabia”, er de også villige til at acceptere pædofili i Europa. Dette fremgik - omend kamouflageagtigt indpakket - af forslaget til den sidste EU-konstitution, ”Lissabontraktaten”!

Hver fjerde pædofil i Danmark gentager sine overgreb efter løsladelse, og kun halvdelen gennemgår behandling under afsoningen.
Danmark er nærmest et slaraffenland for pædofile, der som regel får meget korte og symbolske straffe for at ødelægge et barns krop og sind”, siger Marlene Harpsøe fra Dansk Folkeparti. Vilkårene for prøveløsladelse bør ændres, mener DF, således at en pædofilidømt kun kan løslades, hvis vedkommende indvilger i at deltage i en behandling på lægefagligt grundlag.


Om det så nytter noget, er jo et spørgsmål! Det bedste ville nok være at sende pædofilerne til de lande, der accepterer sådanne svinske handlinger.

Kilde: pressemeddelelse 24.4.09.