december 09, 2013

Løgn, fup og svindel. Skatteborgerne betaler!

Da to somaliske søstre på 16 og 19 år, bosat i norske Bælum, rejste til Syrien i oktober, og en «norsk-somalisk» mand blev mistænkt for at have taget del i et terrorangreb i Nairobi, henvendte Aftenposten sig til et bestyrelsesmedlem i den somaliske moskè, Mohamed Bahdon Osman, for et interview om en mulig sammenhæng. Menigheden ved moskèen Tawfiiq Islamic Center. bestod i overvejende grad af unge mellem 5 og 20 år.

Osman afviste klart al tanke på radikalisering og rekruttering af unge muslimer til jihad med følgende svada: "Stop rekruttering af vore børn! Vi accepterer det ikke! Vi ønsker, at vore unge skal tage afstand fra radikalisering og ekstremisme."

Han kunde naturligvis ikke nægte radikale muslimer adgang til moskèen, men man vilde da ikke tillade radikale at holde foredrag eller samtaler med unge...

Det var så det!


                                                                     
Men så hørte Aftenposten noget om en Abu-et-eller-andet og vendte tilbage til moskèn og bestyrelsesmedlem Osman.

Hader vantro og ikke-troende.
Abu Usamah at-Thababi, amerikansk konvertit og imam i Green Lane Moskèen i Birmingham, havde holdt foredrag i nævnte moskè. Han har studeret ved det islamiske uiversitet Al Madinah al-Munawarah i Saudiarabien.
På en film, der blev offentliggjort i Youtube i januar 2013, holder han et engageret foredrag om straf for hor:
Gifte som begår hor, skal stenes til døden, mens ugifte* skal piskes hundrede gange og udvises af byen i et år.
Videre sagde han: Vi elsker islams folk, og vi hader de ikke-troende og de vantro.

Denne rare og hyggelige imam var inviteret til at holde foredrag i ovennævnte moskè i Oslo i slutningen af september og var desuden gæst hos Islam Net. Men Osman havde naturligvis ikke noget med den invitation at gøre. Osman sagde ligesom skoledrenge i Danmark gerne siger, når de bliver taget i nogert tvivlsomt og uhæderligt: «D`ikke mig!»

Næh, nej, Dikkemig, det var den forrige bestyrelse....!


Denne 5.-kolonne-virksomhed fik 2,1 million kroner fra den norske stat i 2012 som offentlig støtte til trossamfund.

- - - - - - - - - - - 

*) Den gængse opfattelse af ordet "hor" i vore dage er vistnok utroskab hos gifte, men i følge Den store danske Ordbog omfatter ordet al kønslig omgang uden for ægteskab, altså også mellem ugifte. Der nævnes således et citat, "en mængde ægteskaber er jo begyndt med hor".

Kilde: Aftenposten 7. december 2013 via Hodjanernes blog
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Oslo-mosk-ut-mot-radikalisering_-hadde-besok-av-radikal-imam-7398308.html