november 01, 2012

Det kan og skal nytte! (Ole Lindboe)


Fornylig fortalte DR1 om  smæderier og løgnagtige anklager imod Henrik Gade Jensen. De var skrevet af journalist Rasmus Lindboe i Information 25, november 2003. Hvem er nu han?

Rasmus er født i 1973.... Han skulde vel ikke være søn af Ole Lindboe? Det vilde passe fint med både tidsangivelse og gener.,,,

Det er et løst gæt, men det er vel ingen skade til at kaste et blik på Ole Lindboe, der bærer en god del af skylden for den indoktrinering, børnene blev udsat for, da 68'erne kom til. Han er født 1948 og fik sin børnehavepædagogexamen 1970, da det hele tog fart.

En tid arbejdede han på en lilleskole, men blev så ansat på Holte Børnehaveseminariumn, hvor han underviste i almen pædagogik. Han har skrevet adskillige artikler om emnet, bl.a. som redaktør for det marxistiske tidsskrift "Unge Pædagoger".
Boghandlerne priser ham på internettet: "Ole Lindboe har en fortid på Gyldendal, Dagbladet, Socialt Magasin, Frie Børnehaver, Vore daginstitutioner, Kunstavisen, Sjællands Tidende, Ekstern lektor ved Danmarks Journalist Højskole, Politiken, Nordisk Råd og meget mere. Han har altid været myreflittig, har skrevet krimier, kunstbøger og om James Dean, Elvis Prestley, Frank Sinatra m.m.", men - hans fordægte politiske indsats i børnenes verden fortalte de ikke noget om!

Han rullede sig især ud i forbindelse med den kommunistisk styrede fagforening, BUPL - Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund og virkede som kommentator ved deres blad "Børn og Unge" under kommunisten Allan Knoblauch som ansvarshavende redaktør fra 1971. BUPL var givetvis en af de allervigtigste kommunistiske fagforeninger, for her var så godt som frit slag til at indoktrinere børnene uden forældrenes vidende. De få forældre, der orkede og var vågne opfattede forkortelsen, BUPL, som Børn Under Politisk Ledelse. Gennem fagbladet "Børn og Unge" påvirkedes pædagogerne til kommunistisk indsats og ideologi.

Ole Lindboe anmeldte desuden bøger og TV-børneprogrammer til Information og skrev også i det socialistiske "Søndagsbladet" (en pressemæssig døgnflue i 1974).

Han gik med i Mentalhygiejnens aflægger, foreningen BRIS - Børns Rettigheder i Samfundet, der på grund af sin fremfærd snart fik Øgenavnet BarneRov I Samfundet. Den skulde være primus motor til iværksættelse af de revolutinære idéer. som psykiater Brock Chisholm fik påluret menneskeheden og spredt gennem World Federation of Mental Health´s psykologer og socialarbejdere:
Forældremyndigheden skulde afskaffes og børnene opdrages af "experter", de uddannede børnepædagoger. Ole Lindboe sad en tid i redaktionen af BRIS-bladet, Han repræsenterede organisationen ved henvendelse til Folketinget 1973 for at få oprettet en statslig Småbørnskommission i BRIS's ånd. De borgerlige partier anede ikke uråd og vidste måske heller ikke, at Mentalhygiejnen havde folk på tinge.
Småbørnskommissionen blev oprettet 1976 under ledelse af Lise Østergaard.

Ole Lindboe var med til at redigere bogen "Noget om alternativ pædagogik" 1973, hvori han skriver: "Om nødvendigheden af at praktisere alternativer, infiltrere systemet, lave 5. kolonne virksomhed eller hvad du nu vil kalde det, skal der ikke her argumenteres for. Det turde utvetydigt fremgå ved at læs videre frem. Det vil nemlig fortælle dig, at det har kunnet nytte. Og at det kan 
og skal nytte".


Kilde: tidsskriftet AKTION prøvenummeret 1977 og nr. 2, 1977, Fagforeningsbladet
"Børn og Unge", BRIS-bladet.

Er ovenomtalte Ole Lindboe far til Rasmus? Hvem ved?Den kommuniststyrede fagforening BUPL hyldede BRIS's ideologi, der i alle situationer tog 100%
parti for barnet imod forældre og enhver anden myndighed, hvad enten barnet havde ret eller ej.