november 14, 2012

De har ikke noget at lade hinanden høre!


Fuldemandssnak fra mandfolk, der raver hjem i sommermorgener, er ikke meget at samle på. Men politikere er ikke anderledes end folk er flest. Især når de er i privatlivet. Også her i Sverige! De kan opføre sig fuldkommen håbløst, ikke bare bruge sprogets værste gloser, men der er efter sigende dem, der er gået på bordel i Rosenbadspauserne hos polske prostituerede, så (det hemmelige politi) Säpo blev bekymret for Sveriges sikkerhed!!! En kvinde brugte sit rigsdagskreditkort til privat chocoladeindkøb, og en alkoholisk partileder måtte gå til behandling, mens en bedugget miljøpartist i toppen kørte ind i en politibil i en rundkørsel. Det ene parti har ikke noget at lade det andet høre!


Det mest dumme ved politikere er, at de ikke fatter, at de har fjender, som til stadighed lurer på, om de afslører nogen svaghed, den være sig så ringe som helst, som de kan udnytte – måske ikke med det samme, men senere, helst før et valg...  At "få noget på en", det er sagen. Noget man kan hænge vedkommende op på.

Og nogle har flere fjender end andre, thi massemedierne og brugen af landets love er ikke ens for alle. Der er ingen ligestilling!

Men egentlig er der da noget flintrende forkert og skævt ved det hele!

Er det virkelig mange gange frygtligere at plapre stygge ord ud i fuldskab end ......at knivskære
folk, hælde syre over kvinder, voldtage piger, misbruge børn....

Jeg forstår det ikke,