januar 30, 2011

Svensk regering rekommenderar att bygga flera moskéer -

- och låta svenskarna betala!

Har du läst nedanstående programartikel av minister Stefan Attefall (eller Atterfall – eller kanske Återfall ?)


Här är Spydpigens kommentar:

Hur kunde Svenska Kyrkan så snabbt gå i upplösning, att man från högste ställe rekommenderar att bygga moskéer?

Är anledningen den, att Sverige under det kalla kriget var utsatt för en intensiv propaganda från Sovjetunionen och så kyrkans värden och moralnormer falla till jorden? Och när man sedan introducerade och propagerade för islam utan reell upplysning genom öppen debatt, trodde man – att islam hade en bättre syn på moral?

Fyrtiotalisternas kommunistentusiasm drabbade också våra kyrkor. Socialismens budskap om solidaritet blev för många det samma som Jesu budskap, fast kommunismen ersatta Gud med staten och kärlek med tvång. Religionen blev utvattnad. Jesu-kommunismen utbreddes genom den teologiska fakulteten, pastoralseminariet, bibelskolor, kurser, seminarier, barnböcker (Wernströms ”Kamrat Jesus”), filmprojekt om Jesu sexliv, massmedia härunder ”kristliga” radioprogram, artiklar etc.

Jesu ord: Ge kejsaren vad kejsarens är och Gud vad Guds är blev ignorerade. Präster från politiska vänsterpartier blandade deras politiska kamp ihop med religionsförkunnelsen.
Rödstrumpteologer förklarade att Gud som faderbild fick tas bort så man kunde bedja ”Moder vår”, och varför var Jesus en man?
Många institutioner och organisationer som var upprättade på kristeligt grundlag för att hjälpa folk på rät väg i livet, konverterade till marxismen. I Danmark bröts några av dem ned i den grad att de accepterade hasch och barnporr!

I psykologiskt krig gäller det att fä nyckelposter där man kan utbreda nya revolutionerande tanker. Marxisterna fann god växtmöjlighet i kyrkorna och när de blev presenterade för det största hotet i vår kristna kultur någonsin – hotet från islam – hade de bara en struntprathumanistisk hållningslöshet att bjuda på.  

Man vill helst inbilla sig att detta beror på omtalade prästers, biskopers och kristliga politikers hjärtans godhet och övertygelse om att kristendomens kärleksbudskap till slut är starkare än islam. Skulle dessa kyrkofolk i mellantiden vara tänkande och studerade människor så måste deras framfärd anses för förräderi mot den svenska infödda befolkningen. Islam är i grund och botten en politisk rörelse, kamouflerad som religion, med det mål att skapa ett kalifat. Deras centrer i form av moskéer är i verkligheten 5: e-kolonne celler, som utbildar muhammedaner till att ta över Europa med alla till förfogande stående medlar, från insmickrande tal och ”dialog” med naiva själar till terrorverksamhet. Det är mycket sällsynt att en befolkning stödjer en anden makts 5:e-kolonneverksamhet i sitt land.



Illustrationerne: Den gamla djurfabel om rävarna, der predikar för gässen
och lyckas att locka en av dem i olycka. Men gässen hämner sig sedan och klunger upp rävarna. Dansk kalkmåleri.