oktober 26, 2008

Ønsketænkning

Jeg er ikke færdig med udenrigsministerens rævestreger.

Nu som i 2005 og 2006 er udenrigsministeriets officielle formål dynget til i tilslørende ordskvalder om interkulturel forståelse, dialog, inspirere til nye former for samarbejde, civilsamfundstradition, FN´s værdisæt, kulturel mangfoldighed, global etik, Verdenskommissionen for Kultur og Udvikling, respekt for menneskerettighederne, styrkelse af demokrati og ytringsfrihed…..

Men vi har forlængst forstået, at ”dialog” betyder ”muslimsk monolog”, at ”mangfoldighed” betyder islamisk kultur over alt andet, at ”menneskerettighederne” findes i to udgaver, at både EU og FN svigter EU-befolkningerne i opgøret om ytringsfrihed…
Og vi har forlængst set islamisk kulturs høje stade…

På tale om indoktrinering af ideologier - det være sig socialisme, kommunisme, nazisme, fascisme, religiøse trosretninger etc. - gælder det at få fat i børnene. Propagandatrommerne har lydt stadig stærkere inden for de sidste år. Propaganda vælter ud af alle massemedier. Børn og unge skal overbevises om islamisk kulturs verdensomspændende overlegenhed
Tror de på det, så vil islam med glæde modtage dem som dhimmier, der trygt kan fortsætte deres arbejde. Frugten af deres virksomhed vil da gå til islam.
Tror de ikke på det, så vil islam gribe til jihad. De har allerede kundgjort, at den endelige jihad, slutfasen, vil komme inden længe.

Også udenrigsministeriets propagandaudstillingen ”Images of the Middle East” 2006 brugte store ord.
Den ”vil blive den største af sin slags i verden med fokus på Mellemøsten. Den vil omfatte musik, teater, dans, film, literatur, anskuelseskunst, fotografi, design, arkitektur, udgivelser såvel som et stort program i skoler/uddannelse og et program med medierne, både TV, radio og interaktive medier. Mere end 400 kunstnere, journalister og undervisere fra Mellemøsten vil deltage”. Talsmanden fra Islamisk Trossanfund, Ahmed Said Kassem kaldte det på forhånd ”en stor succes”.
Det var nok ønsketænkning: kun de færreste danskere opdagede den islamiske kulturfestival!