oktober 26, 2008

Ballade for balladens skyld ved Sandholmlejren


Pia Kjærsgaard, er oprørt over den meningsløse vold og antidemokratiske adfærd, der i går udspilledes ved Sandholmlejren. Hun bakker et hundrede procent op bag politiet i deres indsats for at holde de unge autonome i skak ved demonstrationen, der mest af alt lignede ballade for balladens skyld, og en opvisning i udemokratisk adfærd.

”- Jeg er oprørt over, at unge autonome ballademagere gang på gang tager deres omgivelser som gidsler i deres udemokratiske demonstrationer, som det også sås ved rydningen af Ungdomshuset i København. Det er fuldstændigt uacceptabelt, at politiet er nødt til at bruge tåregas for at holde ballademagerne ude af Sandholmlejren, når de autonome udmærket ved, at de ingen adgang har”, siger Pia Kjærsgaard.

”- Den tilbagevendende vold og uro blandt de autonome, som jeg opfatter som ballade for balladens skyld, har udviklet sig til et demokratisk problem, hvilket jeg forventer, alle Folketingets partier tager afstand fra. De autonome er ikke det mindste interesserede i asylansøgernes forhold, for i så fald ville de ikke udsætte dem for vold og ballade. For de autonome handler det kun om at efterlade et spor af vold og uro i kølvandet på deres ekstreme adfærd”, siger Pia Kjærsgaard.

Ballade for balladens skyld!
Ja, er der nogen, der undrer sig? Det er jo resultatet af den opdragelse og indoktrinering i udflippet marxisme, som pædagoger, psykologer og socialrådgivere fyldte ”jeg-generationen” med. Nogle af læremestrene var sikkert med på ”bedsteforældreholdet” i går! Og andre sidder i myndigheder og tillader kaoset!