oktober 21, 2008

Er Mona halal ?


Mandag den 3. november tager svensk TV fat på en ny propagandaserie for islam. Programmet hedder ”Halal-TV. Det har ikke noget specielt med halalslagtning at gøre. Ordet ”halal” betyder ”ren”. For muhammedanerne er hele verden delt op i ”rent” og ”urent”.

Indledningsvis vil man interviewe sossernes Måna. Hvad gør man ikke for eventuelt at vinde vælgergunst blandt muhammedanerne? Den kvinde, der skal stå for interviewet er Cherin Awad, som for fem år siden i TV-debatprogrammet ”Eksistens” gik ind for, at kvinder, der er utro, skulle stenes til døds... Føler Måna sig mon tryg hos dem? Eller er hun måske blevet ren ”halal”, da hun besøgte moskéen med behørigt slør?
(Foto th: Sahlin og dødsstrafpropagandisten Cherin Awad)

Den svenske blogger spørger sig selv, om det svenske socialdemokrati deltager frivilligt i denne propaganda, eller om islamisterne har en klemme på dem? Det har de måske: organisationen ”Kristna socialdemokraters Broderskabpsrørelse” har nemlig noget maskepi med det extreme ”islamiske broderskab”. Det afslørede TV-programmet ”Uppdrag granskning” i 2006 (se ”Sveriges Tragedi”, kapitel 7, side 50).

Ifølge islam er det ”halal” at stene en kvinde ved at begrave hende op til skuldrene, så hun beholder sin ”hijab” (hovedtørklæde), mens det er ”haram” at stene hende på flad jord og risikere, at ”hijabben” flyver af eller beskadiges.


Foto: fra demonstration mod stening

(Se: http://www.islam-watch.org/ayeshaahmed/islamic_haram_and_halal.htm Telling the truth about islam 2002/07/29
It is halal to stone a woman by burying her in a hole dug to her shoulders to maintain her "hijab" but haram to stone her on a flat ground and risk her "hijab".)